GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Νεοδημοκράτες και νεοναζί στο ίδιο μαγαζί!‏"

Aπό τον Θάνο Παναγιωτόπουλο. Πολιτικό Επιστήμονα - Δημοσιολόγο. Η απόλυτη άρνηση των υπερσυντηρητικών κύκλων, που προσδιορίζουν τα ιδε...

Aπό τον Θάνο Παναγιωτόπουλο.
Πολιτικό Επιστήμονα - Δημοσιολόγο.

Η απόλυτη άρνηση των υπερσυντηρητικών κύκλων, που προσδιορίζουν τα ιδεολογικά χαρακτηριστικά της ''νέας δημοκρατίας'', κατά τον παρόντα χρόνο, αποκαλύπτει τη σταθερή πολιτική τους στόχευση, ως προς τη συγκρότηση των πολιτικών συμμαχιών του μέλλοντος, αλλά και τις έντονες επιλεκτικές τους συγγένειες με την ''εθνοσωτήρια'' ναζιστική ιδεολογία της ''χρυσής αυγής''.
Η σημειολογία των εικόνων είναι αποκαλυπτικά αποκρουστική και απειλεί τον σκληρό πυρήνα αυτής της ίδιας της συνταγματικής τάξης.
Οι χρυσαυγίτες βουλευτές απευθύνουν μέσα στην αίθουσα της ολομέλειας της Βουλής ναζιστικό χαιρετισμό στον ιδεολογικό τους προπάτορα, τον Χίτλερ, που έκανε την ανθρωπότητα ολοκαύτωμα και την ανθρώπινη ελευθερία και την ίδια τη ζωή ειδεχθές πείραμα εγκληματικού εργαστηρίου.
Ο Σαμαράς και η νεοφασιστική κυβερνώσα πολιτική ομάδα του προσκυνούν τη νέα εκδοχή του χιτλερικού εθνικοσοσιαλισμού.
Οι πολιτικοί, κοινωνικοί και οικονομικοί εκπρόσωποί τους αντιπροσωπεύουν και υπηρετούν, ως δωσίλογοι υποτακτικοί, το γερμανικό δόγμα της οικονομικής ορθότητας, που διαδέχθηκε εκείνο της φυλετικής καθαρότητας, ως κύριο μέσο ιδεολογικής διείσδυσης και επικοινωνιακής εξάπλωσης της χιτλερικής ιδεολογίας.
Η κοινωνική βαρβαρότητα και η οικονομική γενοκτονία των λαών έχει δημιουργήσει τα σύγχρονα οικονομικά Ες-Ες και έχει καταστήσει τις κοινωνίες του ευρωπαϊκού νότου οικονομικά σκλαβοπάζαρα και ιδιότυπα στρατόπεδα συγκέντρωσης των σύγχρονων δουλοπάροικων της εργασίας από το νέο γερμανικό οικονομικό ναζισμό.
Οι νεοναζιστές της ''χρυσής αυγής'' και οι ''νεοδημοκράτες'' δωσίλογοι, μειοδοτικοί υποτακτικοί της Μέρκελ και του Σόϊμπλε, πολύ σύντομα θα συγκροτήσουν κοινό μέτωπο πολιτικού σκοταδισμού, ιδεολογικής μισαλλοδοξίας και κοινωνικής τρομοκρατίας, με επίσημα πολιτικά χαρακτηριστικά.
Ο Σαμαράς αναλαμβάνει σήμερα να εξασφαλίσει πολιτειακή και νομική ανοχή στην εγκληματική πολιτική δράση των ναζιστικών καθαρμάτων.
Γνωρίζει ότι το εκλογικό του ακροατήριο έχει συμπλεγματικά χαρακτηριστικά πολιτειακού αναλφαβητισμού, γνωστικής ένδειας, ηθικής έκπτωσης και διανοητικής ανεπάρκειας.
Ξέρει, επίσης, ότι τα μέλη αυτού του εκλογικού ακροατηρίου βλέπουν στην εικόνα κάθε πιθηκίζοντος εγκληματικού πολιτικού στελέχους της ''χρυσής αυγής'' έναν πολιτικό και κοινωνικό ήρωα!
Επιλέγει, συνεπώς, τη νομική και πολιτειακή ασυλία των εγκλημάτων τους, επειδή τους αξιολογεί ως μακροπρόθεσμους σταθερούς πολιτικούς του συμμάχους.
Όσο η ρατσιστική βία και το ξενοφοβικό έγκλημα δεν αποτελούν αυτοτελώς διωκόμενα κακουργήματα, η εγκληματική ομάδα κρούσης της "χρυσής αυγής'' θα προπαρασκευάζει και θα δοκιμάζει την κοινωνική βία της, σε κάθε ανίσχυρο και αβοήθητο μετανάστη, μέχρι την ιστορική στιγμή, κατά την οποία η μνημονιακή ''νέα δημοκρατία'' θα την καλέσει να εφαρμόσει την τέχνη της κοινωνικής βίας και του τρομοκρατικού πολιτικού σκότους στους ιδεολογικούς της αντιπάλους και στα κινήματα των πολιτών της πολιτικής και κοινωνικής ελευθεροφροσύνης.
Στην πραγματικότητα, η επιλογή του Σαμαρά, να επιφυλάξει ποινική ασυλία στην εγκληματική ρατσιστική και ξενοφοβική δράση του ναζιστικού πολιτικού στρατού της ''χρυσής αυγής'', αποκαλύπτει στη δημοκρατική κοινωνία τους μέγιστους πολιτειακούς κινδύνους που την απειλούν και φωτογραφίζει έναν προς έναν τους σκοτεινούς πολιτικούς και κοινωνικούς εχθρούς της.
Είναι βέβαιο, πως αν στις επόμενες εθνικές εκλογές η ''νέα δημοκρατία'' αναδειχθεί πρώτο κόμμα, ο κυβερνητικός της σύμμαχος δεν θα είναι ούτε τα απομεινάρια του βενιζελικού ''πασόκ'' της ιστορικής έκπτωσης και της παρακμιακής διαφθοράς, ούτε η ''δημάρ'' της ιδεολογικής προδοσίας και του πολιτικού διασυρμού της αριστεράς.
Η ''χρυσή αυγή'' θα είναι ο επίσημος κυβερνητικός εταίρος της ''νέας δημοκρατίας'', στον οποίο θα αναθέσει την κατάλυση των πολιτικών και κοινωνικών δικαιωμάτων και την βίαιη και εγκληματική υποδούλωση κάθε ελεύθερου πολίτη, κάθε αδέσμευτου πολιτικού και κοινωνικού κινήματος, που αρνείται τη μνημονιακή υποδούλωση.
Βασικοί πνευματικοί τους σύμμαχοι, στην απόπειρα κοινοβουλευτικής κατάλυσης και εξανδραποδισμού των δημοκρατικών θεσμών, από τη ναζιστική οικονομική βία και την εγκληματική επιβολή των εκπροσώπων της στην κοινωνία, θα είναι οι φονταμενταλιστές νεοχριστιανοί, που συγκροτούν ήδη σήμερα παραθρησκευτικές οργανώσεις, οι οποίες μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις επιβάλλουν στα μέλη τους, χωρίς προσχήματα, τον πνευματικό σκοταδισμό και την κοινωνική μισαλλοδοξία, ως λατρευτική διαδικασία και δήλωση απόλυτης πίστης.
Το δόγμα της καταθλιπτικής υποτέλειας, της οικονομικής ανέχειας και της πολιτειακής δουλείας, ως εκτέλεση εξαγνιστικού εθνικού χρέους, θα αποτελεί τον κυρίαρχο ιδεολογικό στόχο των δυνάμεων της μνημονιακής βαρβαρότητας, της ναζιστικής βίας και του πνευματικού σκοταδισμού.
Το παρανοϊκό μισαλλόδοξο κήρυγμα του Αμβρόσιου και η γραφική πολιτική δράση των παραθρησκευτικών, που συγκροτούν τη στοά της ''κοινωνίας'', θα καθορίζει τα ιδεολογικά στοιχεία της πληροφόρησης, της κοινωνικής και πολιτικής δράσης και θα καθυποτάσσει, με το πέπλο του απόλυτου σκότους, τη διάδοση των ελεύθερων στοχασμών και την πολιτιστική δημιουργία.
Οι ιστορικές στιγμές του παρόντος χρόνου είναι εξαιρετικά κρίσιμες για το μέλλον της δημοκρατίας και την ελευθερία της κοινωνίας.
Η πολιτική αμεριμνησία, ο κομματικός τακτικισμός, η οργανωσιακή εσωστρέφεια, η έλλειψη ιδεολογικής και επικοινωνιακής σοβαρότητας, οι προγραμματικές αντιφάσεις και η αδυναμία σφριγηλής, επαρκούς, αποτελεσματικής και ομοιογενούς εκπροσώπησης των συμφερόντων της δημοκρατικής κοινωνίας προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στο διαμορφούμενο μαύρο τόξο της ναζιστικής μνημονιακής δεξιάς.
Όποιος δεν μπορεί να φτάσει σύντομα στην πολιτική του ενηλικίωση και παλινωδεί, μεταξύ των συνιστωσών της πολιτικής ανεπάρκειας και της ιδεολογικής ασημαντότητας, οφείλει να αποσυρθεί και να σιωπήσει.
Μόνον όσοι είναι έτοιμοι να ασκήσουν την απόλυτη, έλλογη και γνωστική βία των πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων της συνταγματικής νομιμότητας, οφείλουν να παραμείνουν και να διεξάγουν τον πολιτικό και ιδεολογικό αγώνα, ενάντια στις δυνάμεις της εγκληματικής βίας, της πολιτειακής υποδούλωσης και της πνευματικής έκπτωσης, μέχρι την απόλυτη, ανελέητη και οριστική συντριβή τους. --
ΘΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση