GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Απέφυγα σοβαρή επέμβαση στο λαιμό»

Καλεσμένη στο χθεσινό «Όλα» ήταν η Θωμαή Απέργη. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στη φωνή της λ...


Καλεσμένη στο χθεσινό «Όλα» ήταν η Θωμαή Απέργη. Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στη φωνή της λόγω υπερκόπωσης, γα τα όσα ακούστηκαν σχετικά με την απουσία της από το «Your Face Sounds Familiar» ενώ παρουσίασε και το νέο της τραγούδι.
 Ακούστηκαν κλασικά πράγματα, αλλά ο καθένας κάνει τη δουλειά του σε αυτόν τον χώρο. Φέτος συνέβησαν πολλά πράγματα και ήμουν τυχερή να συμμετέχω σε αυτά. Επειδή τα κάνω όλα μόνη μου και με τη βοήθεια της δισκογραφικής εταιρείας Panik μόνο, κάποια στιγμή λίγο κουράστηκα. Με χτύπησε στον λαιμό, όχι με την έννοια ότι δεν μπορούσα να τραγουδήσω, αλλά έπαθα ένα είδος υπερκόπωσης. Εμφανίστηκαν κάτι κάλοι και αν δεν έκανα στοπ, θα έκανα σοβαρή επέμβαση. Τώρα είναι όλα καλά!»
Ακόμα, η Θωμαή Απέργη παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο της τραγούδι με τίτλο «Summer Nights», που κυκλοφορεί από την Panik Records, αλλά και το νέο της video clip με την υπογραφή του John Mitropoulos.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση