GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Α. Ρέμος: Δείτε τον να... "χτυπάει" τατουάζ μπροστά στην κάμερα! (Φωτό)

Ο Αντώνης Ρέμος δεν χαλάει τα χατήρια αυτών που αγαπάει κι έτσι τολμά να κάνει κάτι που άλλοι θα απέφευγαν, ειδικά επειδή το καταγρά...


Ο Αντώνης Ρέμος δεν χαλάει τα χατήρια αυτών που αγαπάει κι έτσι τολμά να κάνει κάτι που άλλοι θα απέφευγαν, ειδικά επειδή το καταγράφει κάμερα: Δείτε τον αγαπημένο τραγουδιστή να χτυπά... τατουάζ!

Την Πέμπτη 23 Μαΐου στις 22:30, μετά από την περυσινή τρελή νύχτα του Γρηγόρη Αρναούτογλου με τον Γιώργο Λιάγκα, τα νυχτοπερπατήματα επιστρέφουν στον «Όμορφο Κόσμο²». Αυτή την φορά, η πρόσκληση πάει στον Αντώνη Ρέμο. Ο Γρηγόρης, αφού ενημερώνεται πρώτα από τον αδελφό του Σάκη για την πρόγνωση του καιρού, συναντάει τον Αντώνη Ρέμο και αρχίζουν τα νυχτοπερπατήματα στην Θεσσαλονίκη. Οι δύο φίλοι τριγυρνάνε στους δρόμους της πόλης, μιλάνε με κόσμο και διασκεδάζουν στα μαγαζιά της συμπρωτεύουσας. Ο Αντώνης τολμά ακόμη και να «χτυπήσει» ένα tattoo μπροστά στην κάμερα! Φυσικά και δεν θα μπορούσαν να αντισταθούν κι έτσι τσιμπολογάνε σε μπουγατσάδικα και σουβλατζίδικα και για πρώτη φορά στη ζωή τους δοκιμάζουν πατσά.

1 σχόλιο

  1. Πραγματικά ας σταματήσει πια η διαφήμηση των τατουάζ είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ας κυτάξετε και να ενημερωθήτε απο το Ιατρικό Μπλογκ που σας δίνω την διεύθυνση του βασικού άρθρου σχετικά με τα τατουάζ υπάρχουν και άλλα ακόμη και για τα μη μόνιμα τατουάζ, γενικά από το ΜΠΛΟΓΚ αυτό βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι βάζεις την υγεία σου σε ένα άγνωστο μονοπάτι. Φυσικά δεν αναφέρομαι στην πολιτεία που δεν κάνει τίποτα για το θέμα αυτό γιατί το θεωρώ αυτονόητο από το Μπουρδέλο που ζούμε.


    http://sanitasvita.blogspot.gr/2012/09/blog-post_12.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση