GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάτη μαμούθ με μαϊμού απορρυπαντικά και καλλυντικά σε αλυσίδα σούπερ μάρκετ της Β. Ελλάδας

Ολόκληρη επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης μαϊμού απορρυπαντικών και καλλυντικων είχε στήσει 45χρονος στο Λάκκωμα Χαλκιδικής ο οπο...


Ολόκληρη επιχείρηση παραγωγής και διακίνησης μαϊμού απορρυπαντικών και καλλυντικων είχε στήσει 45χρονος στο Λάκκωμα Χαλκιδικής ο οποίος μάλιστα διοχέτευε τα προϊόντα του σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ!
Ο 45χρονος ιδιοκτήτης αποθηκών στην περιοχή του Λακκώματος συνελήφθη κι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις αποθήκες βρέθηκαν πάνω από 4460 φιάλες μαϊμού απορρυπαντικών, περισσότερες από 22.000 φιάλες καλλυντικών, καθώς και μηχανολογικός εξοπλισμός, μέσω του οποίου εμφυάλωνε τα υγρά που παρήγαγε.
Τις αποθήκες εκμεταλλευόταν 52χρονος ιδιοκτήτης γνωστού σουπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας, ο οποίος και πουλούσε τα μαϊμού προϊόντα στα υποκαταστήματά του. Σε βάρος και των δύο αντρών σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των νόμων περί σημάτων, περί αθέιτου αναταγωνισμού και περί πλαστογραφίας.
Τα διαφυγόντα κέρδη μόνο για τις 4460 φιάλες των μαϊμού απορρυπαντικών υπολογίζονται στις 62.000 ευρώ.
thestival.gr

2 σχόλια

  1. γιατί δε γράφετε ποια αλυσίδα είναι και ποια προίοντα διακινούσε;
    τι σ'οι ελευθερο μπλοκ είστε.
    ξεμπροστιάστε όλους όσους μα κοροϊδευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Αρβανιτίδης είναι,ο βλάχος από την Βέροια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση