GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεπέρασε τα όρια ολλανδική εκπομπή κάνοντας πλάκα με τη σφαγή στο Λονδίνο [βίντεο]

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με ολλανδική σατιρική εκπομπή στην οποία εμφανίστηκαν δύο άνδρες με στυλ προβοκατόρικο και έκαν...

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ώρες με ολλανδική σατιρική εκπομπή στην οποία εμφανίστηκαν δύο άνδρες με στυλ προβοκατόρικο και έκαναν πλάκα με τα όσα τραγικά συνέβησαν στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα, έχουν συγκλονίσει όλη τη Βρετανία και έχουν προκαλέσει ακραίες αντιδράσεις. Το σκετς δείχνει δύο άνδρες φορώντας σκούρα σκουφιά και κραδαίνοντας ανέκφραστοι αιματοβαμμένα μαχαίρια. Η ολλανδική εκπομπή Lags de Leeuw είναι γνωστή για το προβοκατόρικο χιούμορ της, ενώ ο παρουσιαστής της μόλις την περασμένη εβδομάδα είχε προκαλέσει πάταγο όταν θήλασε ζωντανά στον αέρα από γυναίκα που ήταν καλεσμένη.
Ο ίδιος ο παρουσιαστής, Πολ ντε Λιβ, έδειχνε να διασκεδάζει το περιστατικό και γέλαγε με την ψυχή του. Αμέσω τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά» ασκώντας δριμεία κριτική στην εκπομπή με κάποιους να γράφουν χαρακτηριστικά «Lags de Leeuw τι κάνετε; Αυτό είναι τρελό. Καταστρέφετε τη χώρα σας» και «Το ότι κάποιος σκοτώθηκε με μαχαίρι δεν είναι, επαναλαμβάνω ΔΕΝ είναι αστείο!».
Οπως ήταν αναμενόμενο ο τηλεοπτικό σταθμός VARA με γραπτή ανακοίνωσή του προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα δηλώνοντας Η επίθεση στη Βρετανία ήταν σοκαριστική και αποτελεί ανθρώπινο δράμα. Αυτή δεν είναι μόνη η κοινή γνώμη, αλλά και η άποψη του σταθμού, του παρουσιαστή και όσων συμμετέχουν στην εκπομπή. Όλοι χειρίζονται τις τραγωδίες με τον δικό τους τρόπο. Οι κωμικοί συχνά προτιμούν να διαχειριστούν τις δυσκολίες κάνοντας αστεία για αυτές. Πολλές φορές αυτό λειτουργεί. Κάποιες άλλες δεν λειτουργεί τόσο καλά. Ο πόνος και το σοκ αυτού του συγκεκριμένου συμβάντος είναι τόσο έντονο που δεν υπάρχει χώρος για αστεία. Το αστείο για τους δύο Βρετανούς δεν είχε να κάνει με τον νεκρό στρατιώτη. Αν ο κόσμος νιώθει πληγωμένος, εμείς λυπούμαστε».
http://enimerwsi.gr/wp-content/uploads/2013/05/fetcher_11573.jpeg

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση