GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μόλις ακούς τώρα "απεργία"...

7 σχόλια

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΔΕ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΥΒΛΑ

    ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΧΤΡΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ

    ΜΕΓΙΑΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλήθεια είναι στην μέση.
    Και οι καθηγητές (όχι όλοι αλλά πολλοί ή ακόμη και η πλειοψηφία) είναι άχρηστοι και λαμόγια χωρίς ίχνος ικανότητας μετάδοσης της γνώσης που άλλωστε δεν κατέχουν και είναι παράγωγα του ίδιου συστήματος που όμως δημιούργησαν οι μαλάκες Ευρωληγούρηδες ΝεοΕλληνες, θαυμαστές των βαρβάρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώστε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΑΥΤΗ Η ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΜΑΡΤΩΛΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΛΙΓΟΥΡΗΔΩΝ ΑΠΛΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΔΕΗ, κάνει έρανο για να μαζευτεί το ποσό που χρειάζετε ως εγγύηση ο Αθλιότατος Χιτλερίσκος πρόεδρος της Νίκος Φωτόπουλος για να μην πάει φυλακή.
    Αυτός που έλεγε σε συναδέλφους του, εμείς πάμε μπροστά και δεν σε συμφέρει να είσαι απέναντι μας και κανόνισε την πορεία σου, και πολλά άλλα για το Πασόκ, επί παντοδυναμίας Πασόκ, παρά το γεγονός ότι δήλωνε Πασοκάρας και εκλεγόταν με τους ψήφους των Πασόκων, αυτή λοιπόν η ΑΘΛΙΟΤΑΤΗ ΕΠΙ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΝΟΠ, κάνει έρανο για να μαζέψει τα χρειαζούμενα να μην πάει φυλακή ο Αθλιότατος ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ.
    Και βέβαια ο Χιτλερίσκος που το θεωρό το απιθάνων απίθανο να μην έχει κάνει την μπάζα του, αυτό το θέλει όχι για να μην πάει φυλακή αλλά για να αποδείξει? Ότι είναι θύμα και λαϊκός ΗΡΩΑΣ, ότι έχει έρεισμα για να το χτυπήσει στα μούτρα εκείνων που γλείφει όπως το συνηθίζει για να τον προσέξουν για καμιά καλή καρέκλα, αυτός που σήμερα είναι συνδικαλιστής, αύριο βουλευτής με τον Σύριζα, μεθαύριο υπουργός και παραμεθαύριο πρωθυπουργός για να μας σώσει…….
    Και βέβαια σύμφωνα με την προσφιλή τακτική του, στους λιγούρηδες συναδέλφους του, που με την ανέλιξη του ελπίζουν σε κοκκαλάκια ή κανένα κοψίδι αλλά και γιατί όχι σε βολέματα παιδιών σκυλιών και συγγενών παντί τρόπο και κάτω από το τραπέζι, δεν τους το είπε ευγενικά αλλά ωμά, εσείς που τρώγατε ταξιδάκια πληρωμένα από την ΔΕΗ, με τα χρήματα που της έπαιρνα σαν ΓΕΝΟΠ, εκβιάζοντας την για να μην σας κατεβάσω σε απεργία ανοίξτε το πουγκί σας.
    ΟΜΩΣ επειδή είμαι υποψιασιάρης και όλοι το γνωρίζουν ότι από λιγούρη δεν παίρνεις δεκάρα, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΥΤΟΎΝ 99/100 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΛΑΜΗ ΤΩΝ ΚΟΛΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΕΡΑΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παπάρα 15 Μαϊ 2013 - 2:35:00 μ.μ....τι γράφεις η μάλλον κάνεις κοπυπειστ η είσαι πληρωμένος από κανένα από-κόμμα η ΠΑΠΑΡΑΣ... είμαι έναεριτης παίρνω 1.100 ευρω μικτά και καθαρά 880 ευρώ, ΔΗΛΑΔΉ ΗΛΊΘΙΕ ότι παίρνει ένας ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΈΝΑ ΜΗΝΆ , ΤΑ ΠΑΊΡΝΩ ΕΓΏ ΤΟΝ ΧΡΌΝΟ , χωρίς να έχω τα έξτρα του βουλευτή σου... {ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗ ΔΕΗ} μήπως είσαι φασίστας και τα βάζεις όλα σε ΈΝΑ ΤΣΟΥΒΆΛΙ... άκου ηλίθιο πλάσμα όταν σου βάλουν τον μετρητή να προπληρώνεις το ρεύμα {όπως της μονάδες του κινητού σου} χωρίς έλεγχο ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΆΝΕ ΣΕ ΠΟΣΌΤΗΤΑ...ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΊΣ.. ΗΛΊΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @3:09
    Μην ασχολείσαι με τον μαλάκα (αν δεν είναι software ρομποτάκι της ΝΔ) θα σε φέρει στο επίπεδό του όπου εκεί είναι ανίκητος διότι ως γνωστόν οι μαλάκες (και ηλίθιοι) είναι ανίκητοι.
    Μέ τους κωλόγερους που ψηφίζουν μονοκούκι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ να ασχοληθείς και εσύ και όλοι όσοι πασχίζουμε να απαλλαγούμε από τους κλεφταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 15 Μαϊ 2013 - 3:09:00 μ.μ.
    ΕΝΑΕΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΙ, ΟΧΙ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΟΠ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ, ΔΙΑΛΕΞΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση