GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πήγαν να βιάσουν τον Τέρη Χρυσό όταν ήταν μικρός....

Όπως έχει παραδεχτεί και άλλες φορές σε συνεντεύξεις του, ο Τέρης Χρυσός, έζησε δύσκολα και πολύ φτωχικά παιδικά χρόνια. Σε πρόσφατη συν...

Όπως έχει παραδεχτεί και άλλες φορές σε συνεντεύξεις του, ο Τέρης Χρυσός, έζησε δύσκολα και πολύ φτωχικά παιδικά χρόνια. Σε πρόσφατη συνέντευξή του όμως στην εφημερίδα Real, αποκάλυψε μια προσωπική σοκαριστική εμπειρία που έζησε και έχει προκαλέσει πολλή συζήτηση."Πούλαγα φιστίκια στην Τρούμπα με τρύπια παπούτσια και για να μην μπαίνει μέσα νερό έβαζα κομμάτια από κούτες. Δεν περίσσευαν λεφτά ούτε για μπάλωμα. Είχα πάει μέχρι την Τρίτη Δημοτικού αλλά είχα τρομερό ταλέντο στην εκμάθηση ξένων γλωσσών", είπε ο τραγουδιστής.

Ένα παιδάκι μόνο του στους κακόφημους δρόμους της Τρούμπας, ήταν εύκολο να γίνει στόχος κακοποιών στοιχείων.
"Κάποιοι άντρες που ήταν διερμηνείς του 6ου αμερικανικού στόλου στα καμπαρέ της Τρούμπας μού πρόσφεραν σοκολάτες και τσίχλες με σκοπό να με αποπλανήσουν σεξουαλικά. Αθώο παιδί ήμουν (σ.σ. 9 μόλις ετών) τα πήρα και αυτοί με πήγαν απέναντι σε ένα παρκάκι και άρχισαν να με θωπεύουν, ενώ ετοιμάζονταν να ασελγήσουν πάνω μου. Είχα κοκκινίσει ολόκληρος, γιατί κατάλαβα τι θα μου κάνουν. Ήμουν όμως ένας μικρός διάβολος. Έβαλα τις φωνές και τους ξέφυγα", είπε ο Τέρης Χρυσός.
'Όσο για τις επιπτώσεις που είχε το δυσάρεστο συμβάν στη σεξουαλικότητα και στην ψυχολογία του, ο ίδιος λέει: "Αυτό που μου συνέβη δεν επηρέασε τις σεξουαλικές μου προτιμήσεις παρότι πλανάται μια υποψία στα μάτια του κόσμου γι’ αυτές. Είναι πολύ μεγάλο ψέμα. Είθισται για μας τους καλλιτέχνες να λένε πάρα πολλά. Όλα αυτά είναι μυθεύματα".


ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ - ΜΥΛΟΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ , ΟΠΤΑΣΙΑ από lpage2424

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση