GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευ. Βενιζέλος: Αδικεί την κυβέρνηση η συνεχιζόμενη συζήτηση για το αντιρατσιστικό

Η συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αδικεί την κυβέρνηση εκτιμά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, τον...


Η συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο αδικεί την κυβέρνηση εκτιμά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευ. Βενιζέλος, τονίζοντας πως οποιοδήποτε επιμέρους ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί τάχιστα από τους αρχηγούς των κομμάτων που τη στηρίζουν.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για το ζήτημα του αντιρατσιστικού:
«Η κατάθεση και ψήφιση του αντιρατσιστικού νομοσχεδίου συνιστά διεθνή υποχρέωση της Ελληνικής Δημοκρατίας και στοιχειώδες μέτρο αυτοπροστασίας του δημοκρατικού κράτους δικαίου. Για το λόγο αυτό το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει σχετική πρόταση νόμου.
Η συνεχιζόμενη δημόσια συζήτηση για την κατάθεση και ψήφιση του νομοσχεδίου αδικεί την Κυβέρνηση και το πολιτικό πλαίσιο της συνεργασίας των τριών κομμάτων που συγκροτούν την κοινοβουλευτική πλειοψηφία.
Οποιοδήποτε επιμέρους ζήτημα πρέπει να αντιμετωπισθεί τάχιστα από τους ίδιους τους τρεις αρχηγούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση