GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναυτικός ακρωτηριάστηκε στο χέρι κατά την πρόσδεση πλοίου στην Κεφαλονιά

Για τον τραυματισμό ενός ναυτικού ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Συγκεκριμένα, τα ξημ...

Για τον τραυματισμό ενός ναυτικού ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα, περίπου στις 00.30, ένας... 47χρονος ναυτικός ακρωτηριάστηκε στο χέρι, κατά την πρόσδεση του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ», στο λιμάνι του Αργοστολίου. Το πλοίο ερχόταν από την Κυλλήνη.

Ο 47χρονος ναυτικός, που ήταν ναυτολογημένος ως ναύτης, έχασε τον αριστερό του αντίχειρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, μιλώντας στους άντρες του λιμενικού, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ήταν δυσμενείς, κάνοντας την δουλειά του αρκετά δύσκολη. Την ώρα που επιχειρούσε να βάλει το μπαλόνι στα πλαϊνά του πλοίου, ώστε να μη συγκρουστεί με την προβλήτα, ο αέρας κούνησε απότομα το πλοίο, με αποτέλεσμα να «μαγκώσει» το χέρι του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου και διαπιστώθηκε ο ακρωτηριασμός του αριστερού του αντίχειρα και εισήχθη στο ορθοπεδικό τμήμα για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον περιθάλπουν, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις ημέρες για να διαγνωσθεί το εάν θα χάσει το δάχτυλό του.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας. thestival.gr

1 σχόλιο

  1. ΓΙΑΤΊ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΡΆΤΑ ΤΟΝ ΣΎΡΙΖΑ ΝΕΚΡΟΣ;

    Ο Τσίπρας συμπεριφέρεται σαν ένας αστός ηγέτης και όχι σαν ένας αριστερός επαναστάτης.

    Συγκέντρωσε όλη την εσωκομματική εξουσία στα χέρια του και στα χέρια της στενής παρέας που τον περιτριγυρίζει και πεισμένοι ότι αργά ή γρήγορα θα κυβερνήσουν συμπεριφέρονται ανάλογα.

    Παράδειγμα τα ταξίδια στην Γερμανία και τις ΗΠΑ που έγιναν για την προσωπική προβολή του κ. Τσίπρα παρά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν στο κόμματο του ΣΥΡΙΖΑ.

    Ξέχασαν όμως ο κ. Τσίπρας και οι συνεργάτες του ότι βασική προϋπόθεση για την άνοδο ενός αριστερού φορέα στην εξουσία δεν είναι η προβολή του αρχηγού του, αλλά η δημιουργία και η στήριξη του από ένα μαζικό λαϊκό κίνημα.

    Η αποτυχία δημιουργίας ενός ισχυρού μαζικού κινήματος είναι άλλωστε ο βασικός παράγοντας για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

    Οι Αγανακτισμένοι αποτέλεσαν μια μοναδική ευκαιρία δημιουργίας ενός τέτοιου κινήματος, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε να αναδειχθεί στην ηγεσία τους, είτε απέφυγε να το κάνει. Προτίμησε να στηριχθεί σε απότυχημένους συνδικαλιστές και τα αποτελέσματα τα βλέπει κάθε ήμερα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ένας ένας ΕΛΛΗΝΑΣ..

    ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΜΕ ΦΡΟΥΡΑΡΧΕΙΑ = ΑΛΕ ΚΟΥΑΛΕ ΜΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..Η ΜΑΛΆΚΙΑ ΤΟΥ {ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ} ΣΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΊΩΣΕ .. γιατί είστε ηλίθιοι...ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΆ ΈΧΕΤΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΜΝΥΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΡΕ;..ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΊΝΕΙ, ΗΛΊΘΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση