GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρεις συλλήψεις για διαρρήξεις σπιτιών στην Κέρκυρα

Στη σύλληψη τριών ελληνίδων ρομά για διακεκριμένες διαρρήξεις σπιτιών στην Κέρκυρα προχώρησε η Αστυνομία, εξιχνιάζοντας 24 υποθέσεις...


Στη σύλληψη τριών ελληνίδων ρομά για διακεκριμένες διαρρήξεις σπιτιών στην Κέρκυρα προχώρησε η Αστυνομία, εξιχνιάζοντας 24 υποθέσεις.

Οι συλληφθείσες κατηγορούνται ότι αφαιρούσαν χρήματα, τιμαλφή, χρυσαφικά, ρούχα ακόμη και τρόφιμα, η αξία των οποίων ξεπερνάει τις 70.000 ευρώ.

Οι τρεις εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την Τετάρτη το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, οι οποίοι περιπολούσαν στην περιοχή της Αλεπούς Κέρκυρας, μετά από καταγγελία για διάρρηξη οικίας και στην κατοχή τους βρέθηκαν δύο σάκοι με διάφορα ρούχα και τρόφιμα, τα οποία είχαν αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από τέσσερις οικίες στην ευρύτερη περιοχή.

Από την εξέλιξη της έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας διαπιστώθηκε ότι οι τρεις είχαν συστήσει ομάδα και διέπρατταν διαρρήξεις σπιτιών σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας το τελευταίο εξάμηνο περίπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση