GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήρθε και η σειρά του Γιάννου για τα υποβρύχια;

Δύο πλοίαρχοι,τέσσερις αντιπλοίαρχοι, δύο υποναύαρχοι κι ένας πολιτικός υπάλληλος του Πολεμικού Ναυτικού είναι οι εννέα των οποίων οι τρα...

Δύο πλοίαρχοι,τέσσερις αντιπλοίαρχοι, δύο υποναύαρχοι κι ένας πολιτικός υπάλληλος του Πολεμικού Ναυτικού είναι οι εννέα των οποίων οι τραπεζικοί λογαριασμοί θα ελεγχθούν στο πλαίσιο της έρευνας για την σύμβαση του εκσυγχρονισμού των υποβρυχίων τύπου 209.
Το αίτημα για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών υποβλήθηκε από το ΣΔΟΕ, μετά από εισαγγελική εντολή. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News το σχετικό έγγραφο διαβιβάστηκε στην Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι εννέα υπηρετούσαν σε σημαντικές θέσεις επί υπουργίας Γιάννου Παπαντωνίου. Η εφημερίδα έχει μάλιστα πρώτο θέμα με τίτλο "ήρθε η σειρά του Γιάννου".
Στο δημοσίευμα αναφέρονται οι εννέα ελεγχόμενοι με τα αρχικά τους:
Κ.Π αντιπλοίαρχος
Κ.Δ πλοίαρχος
Κ.Δ αντιπλοίαρχος
Ν.Γ υποναύαρχος
Α.Β υποναύαρχος
Π.Κ πλοίαρχος
Μ.Γ αντιπλοίαρχος
Α.Α αντιπλοίαρχος
Γ.Δ πολιτικός υπάλληλος
Η δικαιοσύνη εκτός από την υπόθεση των υποβρυχίων ελέγχει τον εκσυγχρονισμό των φρεγατών , του ηλεκτρονικού πολέμου και άλλων συμβάσεων της εποχής του Γιάννου Παπαντωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση