GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι»

Να προκαλέσει μια συζήτηση με παρούσες όλες τις ομάδες αλλά και τους αρμόδιους φορείς με στόχο την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρο...


Να προκαλέσει μια συζήτηση με παρούσες όλες τις ομάδες αλλά και τους αρμόδιους φορείς με στόχο την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου έχει ως σκοπό η μήνυση που υπέβαλε ο Βασίλης Κωνσταντίνου κατά της ΕΠΟ όπως ο ίδιος τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.
Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου: για τη μήνυση που κατέθεσε: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να ασχοληθούμε και πιο σοβαρά με το θέμα της διαιτησίας, η οποία σε πολλά παιχνίδια έχει κάνει λάθη τα οποία όταν επαναλαμβάνονται παύουν να είναι λάθη.
Όσοι ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει να κάνουν άμεσα κάτι για να το βελτιώσουν. Ο ΠΑΟ είχε στείλει τον Δεκέμβριο στην ΕΠΟ μια διαμαρτυρία για τις κακές διαιτησίες εις βάρος του και δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Αν ήθελαν να κάνουν κάτι, να ρίξουν ένα σμπάρο στη διαιτησία θα το είχαν κάνει από το Δεκέμβριο… Γιατί οι διαιτητές κάνουν τόσα λάθη εντός Ελλάδος και όταν παίζουν εκτός είναι άριστοι;
 Εάν περιμένουμε να δούμε τι αποτέλεσμα θα έχει, τότε θα φτάσουμε στο σημείο να πηγαίνουν στο γήπεδο μόνο οι δημοσιογράφοι και κανένας φίλαθλος. Πρέπει όλοι οι παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου να κάτσουν σε ένα τραπέζι για να μπορούν να βρουν μια άκρη με αρχή τη διαιτησία. Μην ξεχνάτε ότι δύο μέλη της ΚΕΔ έχουν πει ορισμένα πράγματα και κανείς δεν έχει απαντήσει ή έστω δεν έχει ασχοληθεί κανείς με τα όσα έχουν πει. Θέλω να προκαλέσω… Για να κάτσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι.
Στην μήνυση έχω στοιχεία, τα οποία κατά την άποψή μου αποδεικνύουν ότι ο ΠΑΟ έχει αδικηθεί και σε ποια παιχνίδια έχει γίνει αυτό. Τα στέλνω για να τα δουν και οι αρμόδιες αρχές. Το κίνητρο είναι να κάτσουμε όλοι κάτω στο ίδιο τραπέζι και να μιλήσουμε για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έζησα κάποιες περιπτώσεις με εχθρική διαιτησία. Δεν γίνεται η ίδια φάση σε άλλο παιχνίδι να δίδεται πέναλτι και στον Παναθηναϊκό όχι… για το ενδεχόμενο να υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού του ΠΑΟ: «Δεν μπορώ να πω για εχθρική στάση της ΕΠΟ κατά του Παναθηναϊκού.
Δεν υπάρχει καμία βάση για να υποβιβαστεί ο ΠΑΟ στην Β’ Εθνική λόγω της μήνυσης. Εγώ την κατέθεσα και είμαι φυσικό πρόσωπο. Εγώ μπορώ να τιμωρηθώ σαν αντιπρόεδρος της ΠΑΕ όχι όμως η ομάδα». για την αδειοδότηση: «Δεν νομίζω ότι θα πάει άσχημα το θέμα. Νομίζω θα πάρουμε την αδειοδότηση».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση