GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποχωρεί από το δικαστήριο ο Ακης

Αποχωρεί από το δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέχρι να ικανοποηθεί το αίτημα του για κλήση του ΚΥΣΕΑ. «Η παρουσία μου αν έχω ρόλο...


Αποχωρεί από το δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέχρι να ικανοποηθεί το αίτημα του για κλήση του ΚΥΣΕΑ. «Η παρουσία μου αν έχω ρόλο θεατή και δεν εξετάσουμε την ουσία δεν είναι απαραίτητη. Όταν θα εξεταστούν θέματα ουσίας θα είμαι και πάλι “παρών”, » δήλωσε παίρνοντας το λόγο.
 «Δεν αποκλείσαμε το ΚΥΣΕΑ ούτε κανένα άλλο αποδεικτικό στοιχείο. Εσείς όμως αδημονείτε. Κάθε πράγμα στην ώρα του», του είπε ο πρόεδρος. Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε το αίτημα του ‘Ακη Τσοχατζόπουλου για την άμεση κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.
 Το δικαστήριο έκρινε ότι σε αυτή τη φάση της διαδικασίας δεν είναι απαραίτητη η κατάθεση του κ. Σημίτη και δεν έκανε δεκτό το αίτημα, θεωρώντας ότι είναι “προώρως υποβληθέν”. Άφησε ωστόσο και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν προκύψει ανάγκη αργότερα, να κληθεί τόσο ο πρωην πρωθυπουργός όσο και τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση