GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο εδώλιο ο Βρετανός για τη δολοφονία της φίλης του

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθεται σήμερα νεαρός Βρετανός, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωπο...


Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ηρακλείου κάθεται σήμερα νεαρός Βρετανός, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος της 22χρονης φίλης του.

Το τραγικό περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από τρία χρόνια στα Μάλια όπου διέμενε το νεαρό ζευγάρι, συνδυάζοντας διακοπές και εργασία. Η σχέση τους, όπως αναφερόταν, ήταν σοβαρή και μάλιστα οι οικογένειες τους ήταν ενήμερες.

Η άτυχη Τσέλσι, είχε διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση, υποβλήθηκε σε επέμβαση, όμως δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, ο θάνατος επήλθε μετά από τραυματική ρήξη του παγκρέατος. Η ρήξη αυτή εκτιμάται ιατροδικαστικά ότι επήλθε από χτύπημα, ενδεχομένως κλωτσιά.

Ο Βρετανός αρνείται ότι χτύπησε την κοπέλα του και ισχυρίζεται ότι δέκα ημέρες πριν επέλθει το μοιραίο, η Τσέλσι είχε χτυπήσει αλλά δεν ζήτησε εγκαίρως ιατρική βοήθεια.

Την τελευταία φορά, η εκδίκαση της υπόθεσης είχε αναβληθεί καθώς υπήρξε αίτημα τόσο από την πλευρά της πολιτικής αγωγής όσο και από την πλευρά της υπεράσπισης για την κλήτευση και εξέταση στο δικαστήριο της ιατροδικαστού που συνέταξε το επίμαχο πόρισμα.

Όπως είχαν υπογραμμίσει, χωρίς την εξέταση της δε θα μπορούσε να διεξαχθεί δίκη. Ακόμα στη δίκη αναμένεται να καταθέσει και ο γιατρός του Βενιζελείου που υπέβαλε σε επέμβαση την άτυχη κοπέλα. Το αίτημα της αναβολής έγινε δεκτό, ενώ το δικαστήριο μετά από αίτημα της υπεράσπισης ήρε τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου του νεαρού Βρετανού από την Ελλάδα με την προϋπόθεση της καταβολής χρηματικής εγγύησης, ύψους 10.000 ευρώ. Η υπόθεση έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των Βρετανικών ΜΜΕ

cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση