GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιερέας δεν ευλόγησε πιστή επειδή φορούσε ...παντελόνια

Τον ιερέα που δεν την ευλόγησε επειδή φορούσε παντελόνι καταγγέλλει μια 65χρονη γυναίκα, η οποία κάνει λόγο για απίστευτες εμμονές που κ...

Τον ιερέα που δεν την ευλόγησε επειδή φορούσε παντελόνι καταγγέλλει μια 65χρονη γυναίκα, η οποία κάνει λόγο για απίστευτες εμμονές που καμία σχέση δεν έχουν με το βάθος και το νόημα της θρησκείας.
Η 65χρονη μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό "Achaia Channel" κατήγγειλε ότι τη Μεγάλη Τετάρτη, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Πάτρα, δεν την μύρωσε ο ιερέας επειδή δεν φορούσε φούστα.
Όσο για το σχόλιό της; Η ίδια υποστηρίζει χαρακτηριστικά:"Εγώ φορούσα παντελόνι. Να κοιτάξουν τις παπαδιές που φοράνε τις μακριές τις φούστες και από μέσα φαίνονται τα στρινγκ" είπε με έμφαση αφήνοντας άπαντες αναύδους.
Να υπενθυμίσουμε πως σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα της εφημερίδας "Κόσμος" οι πιστοί μαζεύουν υπογραφές για να τον διώξουν. Αναμένεται η μετά το Πάσχα παρέμβαση του Μητροπολίτη.
Πηγή: dete.gr

2 σχόλια

  1. Αυτός, άντρας πράμα, γιατί μπαίνει με φουστάνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΝΤΕ .ΚΟΥΦΩΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση