GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Βενιζέλος για Ακη και Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος τους..."

Βολές, τόσο κατά της ΝΔ, όσο και της ΔΗΜΑΡ εκτόξευσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας, πως παρά τα θετικά σημεία, ...

Βολές, τόσο κατά της ΝΔ, όσο και της ΔΗΜΑΡ εκτόξευσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σημειώνοντας, πως παρά τα θετικά σημεία, η τρικομματική κυβέρνηση δυσλειτουργεί.
Μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος κατηγόρησε τη Ν.Δ. πως «νομίζει ότι η κυβέρνηση είναι μονοκομματική» και τη ΔΗΜΑΡ πως «θέλει να μετέχει στη νομή της εξουσίας, αποφεύγοντας τις πιο δύσκολες στιγμές τα βάρη των αποφάσεων».
Υποστήριξε επίσης ότι «οι τεκμηριωμένες προτάσεις προκαλούν συχνά ενόχληση στη Ν.Δ., με αποτέλεσμα να υπάρχουν καθυστερήσεις», ενώ έκανε λόγο και για «παιδαριώδη προσπάθεια οικειοποίησης των προτάσεων του ΠΑΣΟΚ».
Σχετικά με τη διαφωνία για το αντιρατσιαστικό νομοσχέδιο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισήμανε πως «επέβαλε να συναντηθούν οι τρεις αρχηγοί». Όπως είπε, η συνάντηση της Δευτέρας, θα έχει ως αντικείμενο τη συνολική αξιολόγηση της λειτουργίας της κυβέρνησης.
«Δεν αντιλαμβανόμαστε ότι μια κυβέρνηση συνεργασίας λειτουργεί με άλλους όρους;», διερωτήθηκε μεταξύ άλλων.
Από την κριτική του Ευάγγελου Βενιζέλου, δεν ξέφυγαν και τα πρώην στελέχη του κόμματος του ΠΑΣΟΚ. Ο κ. Βενιζέλος ανέφερε πως «οφείλουν να σέβονται την παράταξη που τους ανέδειξε» και πρόσθεσε πως «αν και σέβομαι πως κάποιοι δυσαρεστήθηκαν που δεν είναι υπουργοί, αλλά δεν σέβομαι τον παραγοντισμό και τον τυχοδιωκτισμό».
«Δεν μπορεί ο καθένας να έχει προσωπική ατζέντα. Ή κάποιος συμφωνεί με το ΠΑΣΟΚ ή όχι. Έχουμε χάσει την αίσθηση των ρόλων και των μεγεθών», σημείωσε.
«Όχι δεν θα σηκώσουμε εμείς το βάρος ούτε του Τσοχατζόπουλου, ούτε του Παπακωνσταντίνου, ούτε κανενός άλλου», σημείωσε.
«Τα μέλη της κυβέρνησης που υπέδειξε το ΠΑΣΟΚ δουλεύουν αθόρυβα και αποτελεσματικά, χωρίς να δημιουργούν τριβές», συμπλήρωσε.
Ταυτόχρονα, ο κ. Βενιζέλος χαρακτήρισε «εθνική» την περίπτωση αποτυχίας της κυβέρνησης με τραγικές συνέπειες και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως επενδύει σε αυτήν την αποτυχία.
«Δεν μπορεί η πορεία της χώρας να παίζεται κορώνα - γράμματα ανάμεσα στη διαμάχη της Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ», σχολίασε και πρόσθεσε πως «η πόλωση είναι επικοινωνιακή και δεν εκφράζει την κοινωνία».
Ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση και στη Χρυσή Αυγή, υποστηρίζοντας πως ορισμένα ΜΜΕ, που θεωρούνται έγκυρα προβάλλουν με ύπουλο τρόπο το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου.

1 σχόλιο

  1. ΡΕ ΧΑΡΑΤΣΑ ΨΕΥΤΗ ΕΣΥ ΕΒΑΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΣΟΥ
    ΧΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ .ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΑΡΠΑΓΑ ΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕΣ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΕΝΝΗΣΗ ΑΧΟΡΤΑΓΕ.ΕΧΕΙΣ ΜΟΥΤΡΑ ΧΟΙΡΙΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ .
    ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΓΟΜΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση