GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Άνοιγαν» σπίτια την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου

Σχεδόν όλη η κοινότητα Εμπορίου στην Εορδαία παρακολουθούσε την περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, με αποτέλεσμα τ...

Σχεδόν όλη η κοινότητα Εμπορίου στην Εορδαία παρακολουθούσε την περιφορά του Επιταφίου το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, με αποτέλεσμα τα σπίτια των κατοίκων να είναι απροστάτευτα.
Αυτό εκμεταλλεύτηκαν οι διαρρήκτες που πρόλαβαν να χτυπήσουν πέντε από αυτά.

Σε δυο από τα σπίτια, οι δράστες διαπίστωσαν ότι υπήρχε κόσμος και ματαίωσαν τα σχέδιά τους, χωρίς ωστόσο εκείνοι να τους αντιληφθούν. Στα υπόλοιπα τρία, όμως, δεν υπήρχε κάποιος κι έτσι έδρασαν ανενόχλητοι.

Μάλιστα, το ένα από τα σπίτια που διέρρηξαν ήταν αυτό του προέδρου της κοινότητας από το οποίο άρπαξαν όλα τα χρυσαφικά και δύο χρυσές λίρες Αγγλίας, ενώ από τα άλλα δυο έκλεψαν διάφορα τιμαλφή και έναν φορητό υπολογιστή.

Το παράθυρο της κουζίνας δεν ήταν αρκετό για να σταματήσει τους άγνωστους διαρρήκτες που είχαν βάλει στο μάτι την ισόγεια κατοικία μιας Βρετανίδας στην Ιαλυσό της Ρόδου.

Κατά την διάρκεια της απουσίας της το έσπασαν και μπήκαν ανενόχλητοι στο εσωτερικό, απ' όπου άρπαξαν κοσμήματα και άλλα τιμαλφή αξίας 12.000 ευρώ.

pelop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση