GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παρουσιάστηκε το βιβλίο του Κώστα Λαπαβίτσα για το μπάσκετ

Την ιστορική διαδρομή του μπάσκετ της Νάουσας κατέγραψε σε καλαίσθητη έκδοση ο Κωνσταντίνος Λαπαβίτσας με τον τίτλο «Η ιστορία του μ...


Την ιστορική διαδρομή του μπάσκετ της Νάουσας κατέγραψε σε καλαίσθητη έκδοση ο Κωνσταντίνος Λαπαβίτσας με τον τίτλο «Η ιστορία του μπάσκετ στη Νάουσα 1952-1989» και χθες στο δημοτικό θέατρο της Νάουσας, έγινε η παρουσίασή του, παρουσία της γ.γ. Αθλητισμού -Ναουσαίας στην καταγωγή- Κούλας Γιαννακίδου, του προέδρου και του γενικού γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Βασιλακόπουλου και Τσαγκρώνη, των παλαίμαχων διαιτητών κ. Λόρτου και Συμεωνίδη, του παλαιού προπονητή των εθνικών ομάδων, κ. Τσίτσκαρη και αρκετών Ναουσαίων.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τον συντονισμό της παρουσίασης είχε ο διευθυντής της ΕΤ-3, δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας, ενώ το προλόγισαν ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και ο επί χρόνια συνεργάτης του στην ΕΟΚ Χρυσόστομος Δεινόπουλος. Στον χαιρετισμό του ο κ. Καραμπατζός ζήτησε την βοήθεια του κ. Βασιλακόπουλου, για να διοργανωθεί το επόμενο έτος στη Νάουσα τιμητική εκδήλωση της εθνικής ομάδας μπάσκετ του 1987, η οποία κατέκτησε το Ευρωμπάσκετ, κάνοντας τη βασική της προετοιμασία στον Άγιο Νικόλαο και το κλειστό της πόλης. Συγκινημένη δήλωσε και η γενική γραμματέας Αθλητισμού, Κούλα Γιαννακίδου, η οποία θυμήθηκε τα μαθητικά της χρόνια στη Νάουσα και την έντονη αθλητική δραστηριότητα που αναπτύσσονταν.
 Ο κ. Βασιλακόπουλος συνεχάρη τον κ. Λαπαβίτσα για την λεπτομερή καταγραφή της ιστορίας του μπάσκετ της Νάουσας, ενώ έντονα συγκινημένος ο κ. Δεινόπουλος στάθηκε στους απόντες εκείνης της περιόδου, ζητώντας από τον κ. Βασιλακόπουλο να γίνει στη Νάουσα η προετοιμασία της εθνικής μας ομάδας μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση