GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προφυλακιστέοι οι δύο εκ των συλληφθέντων στη Ν. Φιλαδέλφεια

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα, οι δύο εκ των πέντε συλληφθέντων κατά τη χθεσινή επιχείρηση της ...

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν, με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και Εισαγγελέα, οι δύο εκ των πέντε συλληφθέντων κατά τη χθεσινή επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Οι δύο οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή τους στην ληστεία που έγινε τον περασμένο Νοέμβριο στην Αγροτική Τράπεζα στο Φιλώτα Φλώρινας.

Αμφότεροι δύο έδωσαν τυπική απολογία στον ανακριτή, αρνούμενοι να «απαντήσουν» σε όσα τους αποδίδονται και στη συνέχεια κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Στο μεταξύ, ο εφέτης ειδικός ανακριτής για θέματα τρομοκρατίας αναμένεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης και για ένα ακόμη πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται σε ληστείες που αποδίδονται σε μέλη της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ένταλμα που θα εκδώσει ο ανακριτής της υπόθεσης αφορά πρόσωπο για το οποίο η Αστυνομία φέρεται να διαθέτει στοιχεία από γενετικό υλικό που τον συνδέει με την διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση