GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Δαμασκός έστρεψε τους πυραύλους της στο Τελ Αβίδ!

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/ Η αποκάλυψη στους Sunday Times . Η Δαμασκός έστρεψε τους πυραύλους εδάφους-εδάφους Tishre...

Aπό το http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr/
Η αποκάλυψη στους Sunday Times.
Η Δαμασκός έστρεψε τους πυραύλους εδάφους-εδάφους Tishreen προς το Τελ Αβίδ και προειδοποιεί το σιωνιστικό ισραηλινό ναζιστικό καθεστώς: Θα κτυπήσουμε σε περίπτωση νέας πρόκλησης (επίθεσης) στα κυρίαρχα Συριακά εδάφη!
Η εφημερίδα Sunday Times μεταδίδει ότι...
ο στρατός της Συρίας προχώρησε σε διάταξη μάχης τους πυραύλους εδάφους-εδάφους Tishreen, που έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν κεφαλή μισού τόνου και μπορούν να ισοπεδώσουν το Τελ Αβίδ. Η εφημερίδα είναι κατηγορηματική: «Ο στρατός έλαβε διαταγή να κτυπήσει το Ισραήλ σε περίπτωση επίθεσης εναντίον της Συρίας».
Στο μεταξύ ο Αραβικός στρατός της Συρίας προχωρεί στην εκκαθάριση περιοχών και πόλεων όπου είχαν αναπτυχθεί οι μισθοφόροι τρομοκράτες της Αλ Κάιντα και ειδικότερα στην πόλη Qusseir εξόντωσε τους Νατοϊκούς τρομοκράτες.
Σήμερα ο Amos Yadlin, πρώην αρχηγός της σιωνιστικής μυστικής υπηρεσίας Μοσάντ, τόνισε στο Ράδιο Ιερουσαλήμ: «Ο Άσαντ είναι πολύ επικίνδυνος για το Ισραήλ. Περισσότερο απ’ οποιοδήποτε καθεστώς τον διαδεχθεί».
Εκεί, στη Συρία, οι ιμπεριαλιστές έχουν δεχθεί ένα χαστούκι χωρίς προηγούμενο. Η ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της νόμιμης κυβέρνησης του λαού της Συρίας, που διαρκεί δύο ολόκληρα χρόνια και παρά τη συνεργασία Τουρκίας, Ισραήλ, αραβικών δικτατοριών, αλλά και την αδρή χρηματοδότηση των μισθοφόρων τρομοκρατών από την «πολιτισμένη» δύση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο Συριακός λαός παραμένει αδέσποτος!
Περισσότερα για την ιμπεριαλιστική επίθεση εναντίον της Συρίας: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση