GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτή δυστυχώς είναι η πραγματικότητα στα ακριτικά χωριά της Θεσπρωτίας!

Το βίντεο που ακολουθεί είναι "αφιερωμένο" στους τεχνοκράτες της Αθηνοκεντρικής τρικομματικής κυβέρνησης, οι οποίοι συνεχίζου...

Το βίντεο που ακολουθεί είναι "αφιερωμένο" στους τεχνοκράτες της Αθηνοκεντρικής τρικομματικής κυβέρνησης, οι οποίοι συνεχίζουν να κρύβονται πίσω από τους αριθμούς...
αγνοώντας επιδεικτικά πως πίσω από αυτούς, υπάρχουν άνθρωποι και η τραγική πραγματικότητα που ζούμε όλοι μας στην επαρχία.

Ως φυσικό επακόλουθο, των επιταγών τους μνημονίου, η ασφάλεια των κατοίκων των ακριτικών χωριών της Θεσπρωτίας, έχει έρθει σε δεύτερη μοίρα.
Το σοβαρό αυτό πρόβλημα με την εισαγόμενη εγκληματικότητα από την γειτονική Αλβανία, ήταν το κεντρικό θέμα που απασχόλησε το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, την Πέμπτη, παρουσία του Βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Μπέζα, του Αντιπεριφερειάρχη Θεσπρωτίας κ. Πιτούλη και του Αστυνομικού Διευθυντή Θεσπρωτίας κ. Λελοβίτη.

Η αποδυνάμωση των Αστυνομικών τμημάτων, τόσο σε υλικό όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό, ειδικά μετά την μετακίνηση μεγάλης δύναμης των συνοριοφυλάκων στην Θράκη, δημιουργεί προβλήματα στους κατοίκους, οι οποίοι βλέπουν καθημερινά τις περιουσίες τους να λεηλατούνται.
Όσοι δε, τόλμησαν να κάνουν το βήμα της αποκέντρωσης, επενδύοντας στον Χειμερινό και ορεινό τουρισμό της Θεσπρωτίας, νιώθουν ανήμποροι να υπερασπιστούν αυτή τους την απόφαση.
Δικαιολογημένη η αγανάκτηση, ιδιοκτήτη ξενώνα στο Λιά, στις πλαγιές της Μουργκάνας, ο οποίος βλέπει τους λιγοστούς "θαρραλέους" επισκέπτες, να εγκαταλείπουν έντρομοι την περιοχή.


Στο Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, ακούστηκαν πολλές απόψεις και μαρτυρίες (ολόκληρη την συζήτηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ) με χαρακτηριστικότερη, την μαρτυρία του ηλικιωμένου Προέδρου του Κεφαλοχωρίου (Γλούστα) Φιλιατών.
Μην απορήσετε με το προχωρημένο της ηλικίας του Προέδρου.
Είναι κοντά στο μέσο όρο ηλικίας, όλων των κατοίκων, των ορεινών χωριών του Δήμου Φιλιατών.
Με καθαρά ευθύνη δική σας κύριοι των Αθηνών, αφού οδηγήσατε τους νέους να απομακρυνθούν, μαζί με τις οικογένειές τους, παραδίδοντας τα χωριά μας στην ερήμωση, αλλά πρωτίστως στις επεκτατικές ορέξεις των γειτόνων "φίλων" Αλβανοτσάμηδων.


Τώρα που επιστρέφετε από τις διακοπές σας, ρίξτε και μία ματιά σε ολόκληρη την επαρχία, αφού τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Νομός Θεσπρωτίας, αντιμετωπίζουν και πολλοί άλλοι Νομοί της Χώρας.
Το οφείλετε σε ανθρώπους όπως ο ηλικιωμένος Πρόεδρος του Κεφαλοχωρίου.
Το οφείλετε στο κάτω κάτω και στον ίδιο σας τον εαυτό.
Αφού, εάν δεν υπήρχαν οι ακρίτες, δύσκολα θα είχατε το δικαίωμα στην Δημοκρατία σας.


ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΜΑΣ
ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

http://892fm.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση