GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι κωλοτούμπες στην ΟΝΝΕΔ...

Βοά η Πάτρα για την μικρή ομάδα του Γ.Παπανικολάου, όσων πιστών του έχουν απομείνει στην Αχαΐα που τελικά αποφάσισε να στηρίξει τον Σ. Ιω...

Βοά η Πάτρα για την μικρή ομάδα του Γ.Παπανικολάου, όσων πιστών του έχουν απομείνει στην Αχαΐα που τελικά αποφάσισε να στηρίξει τον Σ. Ιωαννίδη.
Για την ιστορία, αρχικά στήριζαν τον Α.Τσώκο.Μετά από την κωλοτούμπα του Α.Τσώκου αποφάσισαν να στηρίξουν τον Σ. Γρομπανόπουλο αλλά άλλαξαν πάλι γνώμη και αποφάσισαν να κατεβάσουν κάποιον από την δική τους ομάδα. Τελικά για να εξασφαλιστούν, βρήκαν ως σανίδα σωτηρίας το καράβι του Σ. Ιωαννίδη που στο παρελθόν είχε διαγράψει μερικούς της ομάδας τους από την ΔΑΠ .
Σημειωτέον, στην Πάτρα εξαρχής στήριζε τον Σ. Ιωαννίδη ένας φοιτητοπαράγοντας της ΔΑΠ, που αποτελούσε κόντρα τους όλα τα χρόνια και λέγεται ότι μετά τις εκλογές θα τους καθαρίσει από την ΟΝΝΕΔ και την ΔΑΠ. Μάλιστα, ο φοιτητοπάραγοντας που γελάει με την κωλοτούμπα της ομάδας διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι μετά την Δευτέρα θα γελάνε περισσότερο.
Θα δούμε πολλά.
Γαλάζιος Παρατηρητής

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση