GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιάννενα: Είχε φτιάξει κανονικό θερμοκήπιο χασίς

Δεν φύτευε απλώς δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες αλλά είχε δημιουργήσει κανονικό θερμοκήπιο ένας 26χρονος στα Γιάννενα. Ο 26χρονος...


Δεν φύτευε απλώς δενδρύλλια κάνναβης σε γλάστρες αλλά είχε δημιουργήσει κανονικό θερμοκήπιο ένας 26χρονος στα Γιάννενα.

Ο 26χρονος συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Κληματιά Ιωαννίνων και κατηγορείται για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις της νομοθεσίας «περί όπλων».

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα σε ξύλινο παράπηγμα κοντά στο σπίτι του 26χρονου -το οποίο είχε διαμορφώσει κατάλληλα ώστε να έχει πλευρικά γυάλινα τοιχώματα και γυάλινη οροφή- όπου βρήκαν και εκρίζωσαν είκοσι δύο 22 δενδρύλλια, ύψους από 3 έως 12 εκατοστά.

Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του 26χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σπόροι κάνναβης και τέσσερις γεμιστήρες πολεμικού τυφεκίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ενώ τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων.
ipeirotika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση