GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντοκουμέντο! Φωτογραφία της Μέρκελ με στρατιωτική στολή....

Μια φωτογραφία από τα νεανικά χρόνια της καγκελαρίου Μέρκελ, που δημοσίευσε η Bild, προκαλεί ποικίλες συζητήσεις. Στην εικόνα βλέπουμε τη...

Μια φωτογραφία από τα νεανικά χρόνια της καγκελαρίου Μέρκελ, που δημοσίευσε η Bild, προκαλεί ποικίλες συζητήσεις.
Στην εικόνα βλέπουμε τη Μέρκελ το 1972, ντυμένη με στρατιωτική στολή σε ηλικία 17 ετών, να περπατά δίπλα σε αξιωματικό του Λαϊκού Στρατού της Α. Γερμανίας.
Η Α. Μέρκελ ήταν τότε μαθήτρια της 11ης Τάξης. Σύμφωνα με την Bild, τα παιδιά της Α. Γερμανίας, έπρεπε να φοιτήσουν υποχρεωτικά στην πολιτοφυλακή, στη ζωή τους, καθώς ήταν προϋπόθεση για να πάρουν απολυτήριο.
Η Bild σημειώνει με έντονα γράμματα, ότι κανένας δεν μπορούσε να το αποφύγει, θέλοντας ίσως να μην αναζωπυρώσει με τη φωτογραφία, τη συζήτηση για το παρελθόν της Άνγκελα Μέρκελ και την πίστη της στο καθεστώς της Α. Γερμανίας.
(Πηγή: Bild)

1 σχόλιο

  1. Δεν το καταλάβατε ακόμα οτι η Μερκελ θέλει να οδηγηθούμε στον κουμμουνισμο.Πιος αλλος λόγος υπάρχει για την καταστροφή μιας καπιταλιστικης χωρας οπως η Ελλάδα η τρομοκρατία και το κούρεμα των καταθέσεων, ομολόγων κλπ που είναι τα θεμελεια του καπιταλισμού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση