GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κική Δημουλά: Εγώ ρατσίστρια; Εγώ θέλω να σκοτώσω τη Χρυσή Αυγή!

Την έντονη απογοήτευση της για τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύτηκαν οι επίμαχες δηλώσεις της που απο πολλούς χαρακτηρίστηκαν ρατσιστικές ε...

Την έντονη απογοήτευση της για τον τρόπο με τον οποίο ερμηνεύτηκαν οι επίμαχες δηλώσεις της που απο πολλούς χαρακτηρίστηκαν ρατσιστικές εξέφρασε η Κική Δημουλά.
Σε συνέντευξη της στο site maga.gr, η ποιήτρια δηλώνει θυμωμένη και στενοχωρημένη. Τονίζει ότι δεν πρόκειται να απολογηθεί. "Δεν θα κάνω δήλωση να πείσω ότι δεν αποκάλεσα όλους τους κλέφτες δολοφόνους" και υπογραμμίζει ότι το σχόλιο της αναφερόταν σε μεμονομένο περιστατικό που είχε σχέση με την οικογένεια της.
Η κ. Δημουλά αισθάνεται πληγωμένη από τον τρόπο που την αντιμετωπίζουν εκείνοι που βρίσκονται απέναντι. "Αυτή είναι μια εχθρικότητα εναντίον μου άνευ προηγουμένου, την οποία έχω συναντήσει σε πάρα πολλές φάσεις." Απαντώντας στην ερώτηση γιατί δέχεται συχνά επιθέσεις τον τελευταίο καιρό λέει:. "Ποιός ξέρει. Κάποιοι έκαναν το λάθος να πουν ότι είμαι υποψήφια για το Νόμπελ, για το οποίο είναι υποψήφιοι 150 άνθρωποι κάθε χρόνο, και ίσως αυτό ενοχλεί. Δεν έχω άλλη εξήγηση γιατί εγώ δεν ενοχλώ πραγματικά κανέναν".
Και συνεχίζει: "Μπήκα στον στόχο. Αρχίζω να αισθάνομαι ότι πρέπει να μεταναστεύσω σε άλλη χώρα. Μάλλον δεν με θέλει η Ελλάς εδώ πέρα, έτσι φαίνεται. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτές τις διαφορές των φυλών. Οι Πακιστανοί που βρίσκονται τουλάχιστον στα φανάρια θα μπορούσαν να έρθουν μάρτυρες υπερασπίσεώς μου. Λυπάμαι πάρα πολύ τους ανθρώπους που υποφέρουν. Δεν είμαι υποχρεωμένη, ως μη ρατσίστρια, να λυπάμαι και τους φονιάδες όμως. Δεν είμαι. Δεν έψεξα κανέναν, δεν κατηγόρησα κανέναν, δεν αντεπιτέθηκα σε αυτούς που μου επιτέθηκαν."
"Τη Χρυσή Αυγή θα ήθελα να τη σκοτώσω γιατί σκοτώνει αυτούς τους ανθρώπους. Ειλικρινά σας λέω με πιάνει ρίγος που τη βλέπω. Εκεί ναι, θα μπορούσα να τους πυροβολήσω που επιτίθενται σε φτωχούς κακομοίρηδες. Άκουσα για το επιλεκτικό συσσίτιο. Μου σηκώθηκε η τρίχα. Και λένε ότι είμαι εγώ ρατσίστρια;" αναρωτιέται η Κική Δημουλά.
Όλη η συνέντευξη στο maga.gr εδώ

4 σχόλια

  1. Όποιος δεν θέλει τους λαθραιους στην χώρα του είναι ρατσιστής κυρία Δημουλά,ενώ αυτοί που το λένε τους χρησιμοποιούν για δούλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα δεις όμως πλάκα κυρία μου που όταν θα χρειαστείς κάποια στιγμή βοήθεια στη ζωή σου θα βρεθεί κάποια Χρυσή Αυγή δίπλα σου και τότε να δεις κλάμα!!

    Θα εύχομαι να μη χρειαστεί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλει να σκοτώσει Χρυσαυγίτες;

    Ώπα κυρά μου βρωμίσαν οι σκοτωμένοι. Όχι άλλο αίμα. Τελικά στην Ελλάδα ο "αντιρατσιστής" είναι ο κλασσικός τύπος του μαλάκα. Αφήνει τον λαθρομετανάστη να χέζει έξω απ' την αυλή του και δεν τον ενοχλεί φοβούμενος μην πάρει την "ρετσινιά" του ρατσιστή. Ρε, πόση μαλακία μπορεί να αντέξει τούτος ο τόπος;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πολύς πολιτισμός και η διανόηση βαράει στον εγκέφαλο και προκαλεί ανίατη μαλάκυνση και ισχυρές τάσεις αυτοκτονίας.
    Το να θέλεις να βάλεις φυλακή ή να διώξεις αυτούς που παράνομα μπήκαν στην χώρα σου λέγεται ρατσισμός.
    Μωρή καριόλα αν μπούν μεσα στο σπίτι σου καμιά δεκαριά ισλαμοφασίστες και το καταλάβουν με το έτσι θέλω εσύ να μην αντιδράσεις, να τους πληρώνεις το ηλεκτρικό, το νερό τα φάρμακα και το φαγητο και αυτοί για πληρωμή θα σε σοδομίζουν (μάλλον σου αρέσει αυτό) και θα σε κλέβουν.
    Προδότες και εφιάλτες του Ελληνικού Έθνους η ώρα σας φτάνει σιγά σιγά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση