GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα άφησα όλα για τον Γιώργο»

Για τη σχέση της με τον Γιώργο Πρίντεζη μίλησε η Βιβή Τσιάμη καλεσμένη στο χθεσινοβραδινό «Όλα». Είμαστε πέντε χρόνια με τον Γιώργο...


Για τη σχέση της με τον Γιώργο Πρίντεζη μίλησε η Βιβή Τσιάμη καλεσμένη στο χθεσινοβραδινό «Όλα». Είμαστε πέντε χρόνια με τον Γιώργο» αποκάλυψε το γνωστό μοντέλο, ενώ πρόσθεσε: Σπούδασα δημοσιογραφία, στη σχολή του ΑΝΤ1, αλλά μετά ήρθε η Ισπανία με τον Γιώργο.
Το μέρος ήταν φανταστικό, αλλά όταν έγινε όλο αυτό τα άφησα όλα. Ο άνθρωπος πιστεύω ότι για να είναι καλά, πρέπει να είναι καλά πρώτα στην προσωπική του ζωή. Επειδή δεν πιστεύω στις σχέσεις από απόσταση, όταν έγινε η πρόταση στον Γιώργο έπρεπε ή να φύγω μαζί του ή να χωρίσω. Να χωρίσω δεν υπήρχε περίπτωση και αποφάσισα να τα αφήσω όλα».

1 σχόλιο

  1. Μύρισε ψητό και που να το αφήσει, βλέπετε όλες οι βιζ... που τις λένε μοντέλα ψάχνουν να καμακώσουν κάποιον με λεφτά να την βολέψουν στη ζωή τους. Ποιά πορτατζού δεν καμάκωσε λεφτιαρη ποδοσφαιριστή, μπασκεμπολίστα.

    Ποιός παντρεύτηκε μια γυναίκα απο που δουλευε σε τραπεζα,πωλήτρια επιστημονα ή γειτόνισά του.

    Ολοι μοντέλα ξεκολ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση