GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εβδομαδιαία μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό

Μια εβδομαδιαία μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό που θα αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ και θα κρατήσει το πρόσωπό σας λαμπερό και κα...


Μια εβδομαδιαία μάσκα προσώπου για βαθύ καθαρισμό που θα αφαιρέσει κάθε ίχνος μακιγιάζ και θα κρατήσει το πρόσωπό σας λαμπερό και καθαρό. Τα συστατικά της βρίσκονται στα ντουλάπια της κουζίνας σας!
Η αισθητικός Αλμπίνα Ριζκόβα, μας παρουσιάζει τον τρόπο παρασκευής και εφαρμογής της, καθώς και τα οφέλη που προσφέρει.
Θα χρειαστείτε:
- 1 κουταλιά σούπας φυσικό γιαούρτι
- 1 κουταλιά σούπας μέλι
- Μέτρια βρώμη
Πως μας ωφελούν τα εν λόγω συστατικά:

• Το μέλι είναι πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα και αμινοξέα, τα οποία είναι θαυμάσια βοηθήματα ομορφιάς που τρέφουν το δέρμα. Περιέχει ισχυρά αντιοξειδωτικά που απελευθερώνουν τους πόρους και ηρεμούν την επιδερμίδα, μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους σε κάθε στάδιο φροντίδας της επιδερμίδας από τον καθαρισμό μέχρι την ενυδάτωση.
• Το γιαούρτι με τα λιπαρά που περιέχει θρέφει την αφυδατωμένη επιδερμίδα, τη μαλακώνει και τη βοηθάει να διατηρήσει την υγρασία της. Οι βιταμίνες του έχουν αναπλαστικές και ανανεωτικές ιδιότητες, η δροσιστική του υφή καταπραΰνει τις κοκκινίλες και τους ερεθισμούς στο δέρμα, ενώ ένα άλλο βασικό του συστατικό, το γαλακτικό οξύ -που δημιουργείται από τη ζύμωση του γάλακτος- δρα συσφικτικά.
• Η βρώμη είναι υποαλλεργική και περιέχει αμινοξέα που κρατούν το δέρμα σας ενυδατωμένο, έχουν θετική επίδραση στα κύτταρα σας και μπορούν να βοηθήσουν προσφέροντας στο δέρμα σας απαλότητα, υγεία και νεανικότητα.

Οδηγίες χρήσης: Αναμείξτε το γιαούρτι με το μέλι και στη συνέχεια φτιάξτε μια σκληρή ζύμη προσθέτοντας λίγη βρώμη. Απλώστε τη μάσκα στο πρόσωπο αποφεύγοντας προσεκτικά την περιοχή γύρω από τα μάτια. Αφήστε τη μάσκα για 15’ και μετά ξεπλύνετε με νερό.
beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση