GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η τρικομματική κυβέρνηση (λόγω του αντιρατσιστικού) στον αέρα και στο βάθος ...εκλογές!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. Την Πέμπτη ενδέχεται να επαναληφθεί η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση γι...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

Την Πέμπτη ενδέχεται να επαναληφθεί η σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση για το αντιρατσιστικό. Πάντως ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ δεν κάνουν πίσω και επιμένουν στην κατάθεση του νομοσχεδίου. Η ΝΔ όμως αρνείται. Στη χτεσινή σύσκεψη μάλιστα οι Βενιζέλος και Κουβέλης θύμισαν στον κ. Σαμαρά ότι την προηγούμενη φορά είχε συμφωνήσει και αυτός στο να υπάρξει νομοσχέδιο από τον κ. Ρουπακιώτη. Ο πρωθυπουργός χτες φέρεται να αναφέρθηκε στις εσωτερικές αντιδράσεις στη ΝΔ. Την ίδια ώρα όμως φαίνεται ότι υπάρχουν και βουλευτές της ΝΔ που θέλουν να έρθει και να ψηφιστεί το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.
Ο Ευ. Βενιζέλος επιμένει ότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, την επόμενη εβδομάδα το ΠΑΣΟΚ θα καταθέσει στην Βουλή τη δική του πρόταση νόμου για το θέμα.
Είναι φανερό ότι τα πράγματα βρίσκονται σε οριακό σημείο για την τρικομματική κυβέρνηση. Το αναγνωρίζουν στελέχη και των τριών πλευρών. Και όπως φαίνεται στο βάθος υπάρχει μέχρι και το ενδεχόμενο για προσφυγή στις κάλπες στο άμεσο μέλλον!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση