GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρέας Λοβέρδος: Έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από το ΠΑΣΟΚ

«To φιλότιμό μου δεν μου επιτρέπει να καταγγείλω το ΠΑΣΟΚ. Εγώ είμαι στην επόμενη ημέρα, είμαι στη "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα&...


«To φιλότιμό μου δεν μου επιτρέπει να καταγγείλω το ΠΑΣΟΚ. Εγώ είμαι στην επόμενη ημέρα, είμαι στη "Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα" και η πρόκληση είναι να δημιουργήσω κάτι καινούργιο» ήταν η απάντηση του Ανδρέα Λοβέρδου σε ερώτηση για τη σύγκρουση Βενιζέλου Παπανδρέου με αφορμή τα οικονομικά του Κινήματος.
Ο Α. Λοβέρδος, σε συνέντευξή του στα «Παραπολιτικά» εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία του νέου κόμματος του οποίου ηγείται, το οποίο τοποθετεί «μεσοτοιχία με τη Ν.Δ. και τον ΣΥΡΙΖΑ» και αποκαλύπτει ότι έχει μετανιώσει που δεν έφυγε από την κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ νωρίτερα.
«Το βράδυ του δημοψηφίσματος έπρεπε να έχω φύγει και από την κυβέρνηση και από το ΠΑΣΟΚ. Δεν το έκανα γιατί η χώρα πήγαινε σε αλλαγή πρωθυπουργού και θεώρησα σωστό να μείνω για να βοηθήσω», υποστήριξε. 

3 σχόλια


  1. ΑΝΑΜΕΣΑ ΝΔ & ΠΑΣΟΚ

    ΔΗΛΑΔΕΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα γιατί πιστεύαμε σε σένα. Απογοητευσες πολυ κόσμο. Η κατάληξη σου θα ειναι να σερνεσαι στα πόδια κάποιου αρχηγού (όποιος και να ειναι αυτός) , ενώ ήσουν αναγνωρισμένο στέλεχος ενός ισχυρού κόμματος.
    Μήπως πιστεύεις οτι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ ριξανε το πλοίο στα βράχια;
    Εσύ και κάποιοι άλλοι υπουργοί και βουλευτές κάνατε τη ζημιά στο τόπο και στο κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυσκολεύομαι να διακρίνω ποιος είναι φαιδρότερος:
    Ο Λοβέρδος με το "μακελειό" αν πειράξουν τον Παπανδρέου ή
    Ο Χρυσοχοΐδης που δεν διάβασε το μνημόνιο ;
    Και οι δύο το ψήφισαν!
    Απορώ πώς με τέτοια σκύβαλα, δεν έπεσε ο Παπανδρέου νωρίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση