GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θύματα κακοποίησης από τις αρχές οι πόρνες στην Κίνα

Οι πόρνες στην Κίνα πέφτουν θύματα συστηματικής κακοποίησης από τις αστυνομικές αρχές σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Ανθ...


Οι πόρνες στην Κίνα πέφτουν θύματα συστηματικής κακοποίησης από τις αστυνομικές αρχές σύμφωνα με έκθεση του Διεθνούς Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην οποία καταγγέλλονται βασανιστήρια, βιασμοί και εγκλεισμοί σε στρατόπεδα αναμόρφωσης.
«Αντί να προστατεύονται από την αστυνομία, οι άνθρωποι αυτοί κακοποιούνται και βασανίζονται όσο βρίσκονται υπό κράτηση», πρόσθεσε η ίδια. Ορισμένοι από αυτούς είναι πιθανόν, χωρίς να δικαστούν, να σταλούν σε στρατόπεδα "αναμόρφωσης μέσω εργασίας" και να παραμείνουν σε αυτά ακόμα και για δύο χρόνια.
Ορισμένες από τις βιαιότητες που καταγγέλλονται στην έκθεση «θεωρούνται βασανιστήρια σύμφωνα με τον κινεζικό νόμο». «Βιάστηκα πολλές φορές, όμως επειδή είμαι πόρνη και οι σεξουαλικές υπηρεσίες που προσφέρω είναι παράνομες και μπορεί να με συλλάβουν, δεν σκέφτηκα ποτέ να καταθέσω μήνυση», δήλωσε μια άλλη πόρνη που ονομάζεται Μίμι.
Τα εκδιδόμενα άτομα υποβάλλονται υποχρεωτικά σε εξετάσεις για AIDS και τα προσωπικά τους στοιχεία, που θεωρούνται απόρρητα, συχνά κοινοποιούνται σε τρίτους. Σύμφωνα με την Σόφι Ρίτσαρντσον, η Κίνα έχει γνωρίσει "μεγάλη άνθηση της πορνείας" από την έναρξη των οικονομικών μεταρρυθμίσεων στα τέλη της δεκαετίας του '70 και σήμερα στην χώρα υπάρχουν 4 ως 6 εκατομμύρια πόρνες, οι περισσότερες από πολύ φτωχές οικογένειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση