GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι «κηπουροί» του Γιώργου φτιάχνουν νέο κόμμα

  Αποφασισμένοι για τη δημιουργία νέου κόμματος, δηλώνουν οι λεγόμενοι «κηπουροί» του Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες , στενοί συνεργάτ...

 
Αποφασισμένοι για τη δημιουργία νέου κόμματος, δηλώνουν οι λεγόμενοι «κηπουροί» του Παπανδρέου. Σύμφωνα με πληροφορίες , στενοί συνεργάτες του τέως προέδρου του ΠΑΣΟΚ σχεδιάζουν το προσεχές διάστημα να προχωρήσουν στην δημιουργία πολιτικής κίνησης που γρήγορα, όπως λένε, θα μετεξελιχθεί σε κόμμα.
Μέχρι στιγμής πάντως δεν αποκαλύπτουν ποιος θα είναι επικεφαλής αυτής της κίνησης.
Η εξέλιξη αυτή για κάποιους, μέσα και έξω από το ΠΑΣΟΚ, είναι αναμενόμενη και με δεδομένη την κόντρα Βενιζέλου- Παπανδρέου, για τα οικονομικά του κόμματος, ίσως και αναπόφευκτη.
«Η διάλυση του ΠΑΣΟΚ από τον Βενιζέλο και την ομάδα του είναι γεγονός. Ο κόσμος όμως του ΠΑΣΟΚ και της Κεντροαριστεράς πρέπει να εκφραστεί..» τονίζουν με νόημα στις κατ΄ ιδίαν τους συνομιλίες, τα στελέχη που έγιναν γνωστά χάρη στον Γιώργο Παπανδρέου.
Από την πλευρά του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο γι΄ αυτές τις κινήσεις, αλλά ουδείς πιστεύει ότι θα τις καταδικάσει κιόλας.
Μάλιστα κάποιοι πιο καχύποπτοι μέσα στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν ότι οι «κηπουροί», όχι απλά έχουν τις ευλογίες Παπανδρέου αλλά ότι στο τέλος αυτός που θα ηγηθεί του νέου κόμματος θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κινήματος.
Τέλος σύμφωνα με στέλεχος που συμμετέχει σ΄ αυτές τις διεργασίες» για την δημιουργία νέας πολιτικής κίνησης, «το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου ή θα εξαϋλωθεί ,όπως όλα δείχνουν, ή θα ενσωματωθεί στη ΝΔ του Σαμαρά».
ΥΓ. Αυτό που παραβλέπουν όλοι αυτοί οι μουστερήδες που ονειρεύονται νέα κόμματα από τα "κομμάτια" του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα με επικεφαλής τον Παπανδρέου, είναι ότι στα μάτια της κοινής γνώμης ο πολιτικός Γ. Παπανδρέου έχει ταυτιστεί με το ΔΝΤ και την χρεοκοπία της χώρας.
Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με κάποιους αμετανόητους "Καραμανλικούς" που ονειρεύονται "επιστροφή" Καραμανλή στα πολιτικά πράγματα. "Καμένα χαρτιά" είναι οι "πρίγκιπες" της πολιτικής, απλά δεν θέλουν να το χωνέψουν, ούτε οι ίδιοι, ούτε οι αυλικοί τους...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση