GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη επιβάτης επειδή προσπάθησε να... βγει από το αεροπλάνο

Επιβάτης των Alaska Airlines συνελήφθη από το FBI όταν, κατά τη διάρκεια της πτήσης, προέβη σε «ασυνήθιστες δηλώσεις» ενώ αμέσως μετ...


Επιβάτης των Alaska Airlines συνελήφθη από το FBI όταν, κατά τη διάρκεια της πτήσης, προέβη σε «ασυνήθιστες δηλώσεις» ενώ αμέσως μετά προσπάθησε να ανοίξει μία από τις εξόδους κινδύνου.
Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της πτήσης των Alaska Airlines από την Αλάσκα στο Όρεγκον, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του FBI. Δράστης ο Αλεξάντερ Μάικλ Χερέρα, 23 ετών, ο οποίος και συνελήφθη.
Επιβάτες και πλήρωμα αναγκάστηκαν να ακινητοποιήσουν τον επιβάτη χρησιμοποιώντας κορδόνια παπουτσιών και ζώνες ασφαλείας, μέχρι το αεροσκάφος να προσγειωθεί στο Πόρτλαντ του Όρεγκον.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο συλληφθείς επιτέθηκε στο πλήρωμα και, αφού προέβη σε «ασυνήθιστες δηλώσεις», προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα έκτακτης ανάγκης.
Ο 23χρονος αναμένεται να προσαχθεί σε δικαστήριο του Πόρτλαντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση