GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλληλεγγύη σε άπορους, άνεργους και οικονομικά αδύναμους πολίτες από τον Δήμο Περιστερίου

Λίγες μέρες πριν το Πάσχα ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε για μια ακόμη φορά σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σ’ αυτούς που δε ...


Λίγες μέρες πριν το Πάσχα ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε για μια ακόμη φορά σε μία κίνηση ανθρωπιάς και αλληλεγγύης σ’ αυτούς που δε μπορούν να.. καλύψουν σήμερα τις πρωταρχικές ανάγκες της διαβίωσης.
Εκτός από τα τρόφιμα που λαμβάνουν σε μηνιαία βάση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου, σε εκατοντάδες οικογένειες και μοναχικά άτομα της πόλης μας (άποροι, άνεργοι, με χαμηλά εισοδήματα κλπ.) διανεμήθηκαν επιπλέον τρόφιμα και ο καθιερωμένος οβελίας για το Πασχαλιάτικο τραπέζι.
Με τη θεσμική του παρουσία, ο Δήμαρχος Ανδρέας Παχατουρίδης θέλησε να τους δώσει δύναμη και τους διαβεβαιώσει ότι δεν είναι μόνοι τους, αυτές τις εορταστικές ημέρες, που είναι δύσκολες για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.
Ο Δήμος Περιστερίου δείχνει την κοινωνική του ευαισθησία σ’ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που ταλανίζει τη χώρα μας. Είναι πρωτοπόρος σε προγράμματα κοινωνικής μέριμνας και φέτος στάθηκε δίπλα στους πολίτες, στηρίζοντάς τους έμπρακτα και όχι μόνο με λόγια, στα προβλήματα διαβίωσης που αντιμετωπίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση