GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανεμοστρόβιλος κατέστρεψε σχολεία στην Οκλαχόμα

Ανεμοστρόβιλος, πλάτους περίπου 2 χιλιομέτρων, έπληξε χθες τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, με την... Οκλαχόμα να έχει υποστεί τις πε...

Ανεμοστρόβιλος, πλάτους περίπου 2 χιλιομέτρων, έπληξε χθες τις Μεσοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, με την... Οκλαχόμα να έχει υποστεί τις περισσότερες καταστροφές, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

Σύμφωνα με τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων, δύο σχολεία καταστράφηκαν ολοσχερώς στην περιοχή Μουρ της Οκλαχόμα. Σε βίντεο που μεταδόθηκαν φαίνονται σπίτια και επιχειρήσεις να αποκολλούνται από τα θεμέλιά τους και αυτοκίνητα να πετάγονται στον αέρα σαν παιχνίδια.

Στην περιοχή Σόουνι, ανεμοστρόβιλος παρέσυρε τροχόσπιτα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Fox.

Την περασμένη Πέμπτη, 10 ανεμοστρόβιλοι έπληξαν το Τέξας προκαλώντας το θάνατο τουλάχιστον 6 ανθρώπων και τον τραυματισμό δεκάδων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση