GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στην Ξάνθη οι βετεράνοι του ελληνικού μπάσκετ, για το Ψυχολογικό!

-Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την ενίσχυση του πολύπαθου ιδρύματος της πόλης -Σιγάλας, Γαλακτερός, Γιαννούλης και τα… άλλα παιδία, ...

-Φιλανθρωπικός αγώνας μπάσκετ για την ενίσχυση του πολύπαθου ιδρύματος της πόλης
-Σιγάλας, Γαλακτερός, Γιαννούλης και τα… άλλα παιδία, φόρεσαν για λίγο τις στολές τους και πάτησαν παρκέ.

Στην πόλη της Ξάνθης βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου παλαίμαχοι διεθνείς παίκτες καλαθοσφαίρισης με αφορμή φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο Φίλλιπος Αμοιρίδης, για την ενίσχυση του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.

Οι Σιγάλας, Γαλακτερός, Κόρφας, Χριστοδούλου, Κακιούσης, Κούβελας, Κορωνιός, Γιαννούλης, Τόλιος, Κωνσταντινίδης και πολλοί άλλοι μεγάλοι αστέρες προσέφεραν ένα εντυπωσιακό θέαμα στους Ξανθιώτες που βρέθηκαν στο γήπεδο, χειροκροτώντας και αποθεώνοντας τους βετεράνους του είδους.

Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα των παλαίμαχων καλαθοσφαιριστών Ελλάδος αντιμετώπισαν για δύο δεκάλεπτα τους παλαίμαχους Ξάνθης, επικρατώντας 25-51, ενώ στη συνέχει αντιμετώπισαν την πρωταθλήτρια Ασπίδα, κερδίζοντάς την στον πόντο με 41-40.

Πριν την έναρξη των δυο αγώνων βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο μπάσκετ και στον αθλητισμό σημαντικοί άνθρωποι του χώρου, ενώ κατά τη διάρκεια των δύο αγώνων απονεμήθηκε του Κύπελλο στην πρωταθλήτρια Ασπίδα. Μικροί και μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ βρέθηκαν στο γήπεδο, παρακολουθώντας τους αγώνες, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5 ευρώ, με την όλη διοργάνωση να αποσκοπεί στην ενίσχυση του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης. Υπενθυμίζεται πως το εν λόγω ίδρυμα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, λόγω δραματικής συρρίκνωσης της κρατικής επιχορήγησης του, ενώ παράλληλα φιγουράρει και στη λίστα με τους υπό κατάργηση φορείς αν και από την πλευρά της Διοίκησης του ιδρύματος καταβάλλονται προσπάθειες για την αποφυγή ενός τέτοιου ενδεχόμενου.

thrakitoday.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση