GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ναυτικός ακρωτηριάστηκε στο χέρι κατά την πρόσδεση πλοίου στην Κεφαλονιά

Για τον τραυματισμό ενός ναυτικού ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Συγκεκριμένα σύμφωνα μ...

Για τον τραυματισμό ενός ναυτικού ενημερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, η Λιμενική Αρχή Κεφαλληνίας. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το protothema.gr τα ξημερώματα, περίπου στις 00.30, ένας 47χρονος ναυτικός ακρωτηριάστηκε στο χέρι, κατά την πρόσδεση του πλοίου «ΝΗΣΟΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ», στο λιμάνι του Αργοστολίου. Το πλοίο ερχόταν από την Κυλλήνη.
Ο 47χρονος ναυτικός, που ήταν ναυτολογημένος ως ναύτης, έχασε τον αριστερό του αντίχειρα. Σύμφωνα με τον ίδιο, μιλώντας στους άντρες του λιμενικού, οι καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τα ξημερώματα της Παρασκευής ήταν δυσμενείς, κάνοντας την δουλειά του αρκετά δύσκολη. Την ώρα που επιχειρούσε να βάλει το μπαλόνι στα πλαϊνά του πλοίου, ώστε να μη συγκρουστεί με την προβλήτα, ο αέρας κούνησε απότομα το πλοίο, με αποτέλεσμα να «μαγκώσει» το χέρι του.
Αμέσως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλληνίας όπου και διαπιστώθηκε ο ακρωτηριασμός του αριστερού του αντίχειρα και εισήχθη στο ορθοπεδικό τμήμα για περαιτέρω νοσηλεία. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον περιθάλπουν, θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις ημέρες για να διαγνωσθεί το εάν θα χάσει το δάχτυλό του.
Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από το Λιμεναρχείο Κεφαλληνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση