GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγχαρητήρια του Περιφερειάρχη Αττικής στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τη δεύτερη συνεχό...

Τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές, στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση της ομάδας μπάσκετ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για τη δεύτερη συνεχόμενη κατάκτηση της Ευρωλίγκας εξέφρασε... ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός.

«Με συνέπεια, πειθαρχία, πάθος και προσήλωση στο στόχο τιμήσατε για δεύτερη συνεχή χρονιά τον ελληνικό αθλητισμό και το μπάσκετ.

Το μοναδικό κατόρθωμά σας, σε μια περίοδο που η χώρα μας δοκιμάζεται σκληρά, αποδεικνύει ότι με μεθοδική και συλλογική δουλειά μπορούμε να φτάσουμε στην κορυφή ξεπερνώντας όλες τις δυσκολίες.

Ευχή και προσδοκία μου είναι η μεγάλη αυτή διάκριση να αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα ενότητας και ομοψυχίας για τον ελληνικό αθλητισμό αλλά και για τον καθένα μας ξεχωριστά.

Μας κάνατε όλους υπερήφανους και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Εύχομαι ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση