GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απαγωγή Βορειοηπειρώτη εξιχνίασε η Ασφάλεια Αττικής

Στην εξιχνίαση της απαγωγής ενός 59χρονου Βορειοηπειρώτη που δήλωνε μουσικός στο επάγγελμα και η οποία σημειώθηκε το Φεβρουάριο του ...


Στην εξιχνίαση της απαγωγής ενός 59χρονου Βορειοηπειρώτη που δήλωνε μουσικός στο επάγγελμα και η οποία σημειώθηκε το Φεβρουάριο του 2013, έχει προχωρήσει η Ασφάλεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες έκοψαν δάχτυλα του απαχθέντα προκειμένου να πιέσουν την οικογένεια του θύματος της απαγωγής να τους παραδώσει λύτρα. Μάλιστα ο άτυχος άνθρωπος έπαθε μόλυνση από την ενέργεια αυτή.

Ως δράστες της απαγωγής φέρονται ένας 59χρονος Ελληνας και τρεις Αλβανοί ηλικίας 30 έως 35 ετών. Σύμφωνα ωστόσο με πληροφορίες, θύμα και δράστες είχαν παλαιότερα συναλλαγές που διερευνώνται από τις διωκτικές αρχές.

Ο όμηρος αφέθηκε ελεύθερος στα τέλη του Μαρτίου, στο κέντρο της Αθήνας κι από τότε οι αστυνομικοί είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των δραστών. Οπως διαπιστώθηκε εκ των υστέρων, ο 59χρονος είχε παραμείνει όμηρος σε κατοικία στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο η υπόθεση της αρπαγής του 59χρονου να σχετίζεται και με παλαιότερη υπόθεση μεταφοράς από την Αλβανία 400 κιλών χασίς.
agelioforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση