GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ταϊλάνδη: Αλλάζει ο κανονισμός για το κούρεμα των μαθητών

Οι κανονισμοί που επέβαλλαν συγκεκριμένο τύπο κουρέματος για τους μαθητές και μαθήτριες στα δημόσια σχολεία της Ταϊλάνδης θα καταργηθού...

Οι κανονισμοί που επέβαλλαν συγκεκριμένο τύπο κουρέματος για τους μαθητές και μαθήτριες στα δημόσια σχολεία της Ταϊλάνδης θα καταργηθούν ύστερα από... απόφαση του υπουργού Παιδείας, αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ο υπουργός Παιδείας Φονγκτέπ Θεπκαντζάνα υπέγραψε τον νέο κανονισμό τον οποίο έστειλε την Τρίτη για έγκριση στο υπουργικό συμβούλιο, έγραψε η εφημερίδαThe Nation.

Σε περίπτωση που εγκριθεί, οι μαθητές θα επιτρέπεται από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος, που ξεκινάει τον Μάιο, να επιλέγουν το κούρεμα της αρεσκείας τους.

Σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό στα δημόσια σχολεία, οι μαθητές πρέπει να έχουν κουρέματα παρόμοια με εκείνα των πεζοναυτών (σχεδόν ξυρισμένα κεφάλια) και οι μαθήτριες να μην έχουν μακρύτερα τα μαλλιά τους από το ύψος των αυτιών.

Οι σημερινοί κανονισμοί, οι οποίοι θεσπίστηκαν πριν από τουλάχιστον τρεις δεκαετίες, παραβιάζονται ευρέως. nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση