GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετέφερε την ηρωίνη με το λεωφορείο του ΚΤΕΛ

Περίπου ένα κιλό ηρωίνης αλλά και ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, που συν...

Περίπου ένα κιλό ηρωίνης αλλά και ποσότητα κοκαΐνης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, που συνέλαβαν... στο Φόδελε δύο άνδρες 64 και 42 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα από τους αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον 64χρονο, τη στιγμή που αποβιβαζόταν από λεωφορείο των υπεραστικών γραμμών του ΚΤΕΛ.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, στον 64χρονο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, επτά αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους οκτακοσίων πενήντα έξι (856) γραμμαρίων, μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα ποσότητα κοκαΐνης, συνολικού βάρους πενήντα (50) γραμμαρίων και δύο συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση, προέκυψε ότι ο 42χρονος θα παραλάμβανε τις ναρκωτικές ουσίες από τον 64χρονο, ενώ αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου.

Στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα ενώ σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι κρότου αερίου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες, με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση