GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μειώθηκαν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ

Με μεγαλύτερο ρυθμό από τον αναμενόμενο μειώθηκαν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, γεγονός που επ...


Με μεγαλύτερο ρυθμό από τον αναμενόμενο μειώθηκαν οι αιτήσεις για επίδομα ανεργίας στις ΗΠΑ την προηγούμενη εβδομάδα, γεγονός που επιβεβαιώνει την ανθεκτικότητα της αμερικανικής αγοράς εργασίας.

Σύμφωνα τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα, οι αιτήσεις μειώθηκαν κατά 23.000 και διαμορφώθηκαν στις 340.000, σε εποχικώς προσαρμοσμένη βάση. Η πτώση ήταν μεγαλύτερη από αυτή που εκτιμούσαν οι αναλυτές, οι οποίοι ανέμεναν ότι θα κατατεθούν 345.000 αιτήσεις, σύμφωνα με έρευνα του Reuters.

Η τελευταία μείωση αντιστάθμισε την εκτίναξη των αιτήσεων ανεργίας που είχε σημειωθεί την προηγούμενη εβδομάδα, το οποίο δείχνει ότι οι επιχειρήσεις δεν προχωρούν σε απολύσεις εν όψει της άσκησης πιο αυστηρής νομισματικής πολιτικής από τη Fed.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση