GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρ και μανία ο Νίκος Χατζηνικολάου με τα μέλη του ΕΣΡ

Aπό το  pinakio.blogspot.gr «Αυτή τη φορά η απάντηση μας θα είναι πολύ σκληρή. Με μηνύσεις και αγωγές (σ.σ θα απαντήσουμε) εναντίον των...

Aπό το pinakio.blogspot.gr

«Αυτή τη φορά η απάντηση μας θα είναι πολύ σκληρή. Με μηνύσεις και αγωγές (σ.σ θα απαντήσουμε) εναντίον των μελών του ραδιοτηλεοπτικού που παράνομα βρίσκονται στις θέσεις τους και με μη αναλογικό τρόπο προσπαθούν να στραγγαλίσουν το σταθμό»

Με οξείς τόνους κατά του ΕΣΡ επιτέθηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος δήλωσε ενοχλημένος από τα συνεχή πρόστιμα που επιβάλλουν στον Real FM και απείλησε πως αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ο ίδιος θα λάβει τα μέτρα του και θα προβεί σε μηνύσεις και αγωγές. Συγκεκριμένα είπε από το μικρόφωνο του Real FΜ: «Η θητεία σας έχει λήξει. Βάζετε σε κίνδυνο τις αποφάσεις της Αρχής που κάθε τόσο ακυρώνονται από το Συμβούλιο της Επικρατείας. Βρίσκεστε παράνομα στις θέσεις σας...βρίσκεστε παράνομα έχετε εξαντλήσει όλα τα χρονικά όρια που προβλέπει ο νόμος. Το γεγονός ότι τα κόμματα και το ελληνικό κοινοβούλιο εγκρίνουν την παρανομία δεν σημαίνει πως αυτή παύει να υφίσταται...Βάζετε σε κίνδυνο τη λειτουργία του ίδιου του οργάνου γιατί οδηγείτε τις αποφάσεις του σε εξευτελισμό....Το ραδιοτηλεπτικό συμβούλιο έχει εμμονή με τον Real Fm, ασχολείται μαζί του όσο δεν έχει ασχοληθεί με αγριότητες που έχουν γίνει κατά καιρούς στην ελληνική τηλεόραση και ασχολείται με μη αναλογικό τρόπο επιβάλλοντας βαρύτατα πρόστιμα που δε συνάδουν με την αρχή της αναλογικότητας και που δείχνουν πως δεν αγαπά τα Μέσα Ενημέρωσης όπως οφείλει ένα συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης.
Ένα συμβούλιο ραδιοτηλεόρασης οφείλει να αγαπά τα Μέσα και να φροντίζει να γίνονται καλύτερα, όχι να τα εξωθεί στο κλείσιμο. Παράνομοι μεν πληρώνονται κανονικά δε...Και θα ενέμενα κυρίως από τον κ. Λασκαρίδη τον πρόεδρο, που έχει υπάρξει δικαστικός και έκανε καλή θητεία στη Δικαιοσύνη, θα ανέμενα τουλάχιστον εκείνος να σέβεται την ουσία του νόμου το πνεύμα και το γράμμα του νόμου και να μην δέχεται την παράνομη παράταση της θητείας του. Θλιβερό πολύ θλιβερό το φαινόμενο», υπογράμμισε ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος στην συνέχεια με την ίδια ένταση συνέχισε, «Ένας παλιός δικαστικός δέχεται χάριν του θώκου, χάριν της καρέκλας και της αμοιβής, παραβιάζεται ο νόμος και παραμένει παράνομα στη θέση αυτή...Πολύ θλιβερό κ. Λασκαρίδη αυτή είναι η γνώμη μου και βάλτε μου ότι πρόστιμο θέλετε. Ντροπή αυτή η συμπεριφορά...και από την κα. Δεμίρη η οποία είναι δημοσιογράφος και η οποία κινείται με πάρα πολύ άσχημο τρόπο εναντίον των Μέσων Ενημέρωσης. Δεν δείχνει καμία επιείκεια, καμία αγάπη για το χώρο στον οποίο η ίδια έδρασε και λειτούργησε. Θλιβερό το φαινόμενο...Όπως και πιο θλιβερό για την κα. Δεμίρη να παραμένει στην καρέκλα δεμένη, αγκαλισμένη...(γιατί άραγε τέτοια τρεμούρα;) κόντρα στην ουσία και το γράμμα του νόμου...Θλιβερή η στάση σας κ. Πρόεδρε του ραδιοτηλεοπτικού, θλιβερή η στάση σας κα. Πρώην συνάδελφε κα. Δεμίρη. Ντρεπόμαστε για εσάς...Και ντρεπόμαστε γι’ αυτό που κάνετε στο σταθμό μας κάθε τρεις και λίγο...Παράλογα πρόστιμα, παράλογα υψηλά...Πρόστιμα τα οποία αναλογικά θα ταίριαζαν σε τηλεοπτικούς σταθμούς με έσοδα δεκάδων εκατομμυρίων και όχι στον μικρό οικονομικά αλλά μεγάλο σε απήχηση Real FM. Αυτή τη φορά η απάντηση μας θα είναι πολύ σκληρή. Σας προειδοποιώ να το γνωρίζετε πριν από την απόφαση. Να είμαστε δίκαιοι. Και θα είναι προσωπική η απάντηση. Με μηνύσεις και αγωγές εναντίον των μελών του ραδιοτηλεοπτικού που παράνομα βρίσκονται στις θέσεις τους και με μη αναλογικό τρόπο προσπαθούν να στραγγαλίσουν το σταθμό...»
Ακούστε και το ηχητικό

2 σχόλια


  1. ΑΜΕΣΑ ΜΕΤΡΑ. Σταματάμε τα λουκέτα. ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΟΜΙΛΙΑ του νέου κόμματος . 105% αύξηση των δημοσίων δαπανών είχαμε το 2011. Στις εκλογές ψηφίζουμε και αλλάζουμε. 25 χρόνια φτώχειας ακόμη, λόγω αλόγιστων δημοσίων δαπανών και λόγω αντιαναπτυξιακών πολιτικών.
    Σας καλωσορίζω στο ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η μοναδική λύση.
    Το νέο κόμμα όλων των Ελλήνων. Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές, Εργαζόμενοι. Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα, ούτε ένας μισθωτός, ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.
    ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ στην
    ιστοσελίδα του κομματος: http://www.tasiopoulospanagiotis.gr ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΜΠΕΙΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
    Είμαστε 4.000.000 υπερχρεωμένοι Έλληνες πολίτες, η μεγαλύτερη δύναμη που υπήρξε ποτέ. ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ - ΚΑΝΕΤΕ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ F.B.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανένας δημοσιογράφος δεν κατάλαβε την ουσία της αύξησης του ωραρίου των καθηγητών !

    Στην ουσία δεν πλήττονται οι ίδιοι οι καθηγητές, αλλά εκατοντάδες χιλιάδες νέοι κάτω των 35 ετών, απόφοιτοι ή σπουδαστές καθηγητικών σχολών, που θα διοριστούν ( πλέον, με μηδενικές προσλήψεις μονίμων και αναπληρωτών τα επόμενα 10-15 χρόνια ) τη... Δευτέρα Παρουσία !!! Γι' αυτό είναι οι δημοσιογράφοι, για να ανακαλύπτουν πράγματα. Ακόμα και το 1/3 των φετινών υποψηφίων των Πανελλαδικών θα μπει σε καθηγητικές/διδασκαλικές σχολές, άρα και αυτοί δεν θα διοριστούν ΠΟΤΕ !!! Καληνύχτα, ΜΜΕ, τίποτα δεν έχετε καταλάβει ...

    Μεγάλοι χαμένοι της αύξησης του ωραρίου είναι άλλοι, οι υποψήφιοι,οι φοιτητές και οι νέοι ! Γιατί ; Δείτε :


    Προς τους αποφοίτους καθηγητικών σχολών ( και τους γονείς τους ), τους φοιτητές καθηγητικών σχολών ( Φιλοσοφική, Φυσικομαθηματικά, Θεολογία, Γυμναστές, ξενόγλωσσες κλπ ), τους υποψήφιους μαθητές των σχολών αυτών στις Πανελλαδικές ( και τους γονείς τους ).

    Όλοι εσείς που συμμετείχατε στις Πανελλαδικές ( και οι γονείς ξόδεψαν , επίσης, μεγάλα ποσά ) και είχατε αγωνία για το μέλλον σας, με τις πρόσφατες αλλαγές του Υπουργείου Παιδείας και της τρικομματικής κυβέρνησης ξεχάστε την οποιαδήποτε περίπτωση επαγγελματικής αποκατάστασης στην Εκπαίδευση. Ουσιαστικά χάνουν την εργασία τους περίπου 10.000 αναπληρωτές από φέτος και θα προσλαμβάνονται ωρομίσθιοι για 200-300 ευρώ. Επιπλέον, από το 2011 οι γεννήσεις στην Ελλάδα μειώθηκαν κατά 15.000 ( τα επόμενα χρόνια η μείωση θα είναι ακόμα μεγαλύτερη και σε συνδυασμό με την μετανάστευση πολλών οικογενειών ) ο αριθμός μαθητών στα Γυμνάσια και στα Λύκεια θα μειωθεί κατά το 1/ 3 πράγμα που σημαίνει μηδενικές προσλήψεις στα επόμενα 10-15 χρόνια.

    Το πρόβλημα από την αύξηση κατά 2 ωρών του ωραρίου των καθηγητών δεν πλήττει τους ίδιους αλλά δεκάδες χιλιάδες αναπληρωτές, απόφοιτους όλων των καθηγητικών σχολών, όσους σπουδάζουν τώρα στις καθηγητικές σχολές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, και όσους τώρα ή στο μέλλον ετοιμάζονται για να σπουδάσουν σε καθηγητικές σχολές ! Αυτό είναι το θλιβερό μέλλον που ετοίμασε η τρικομματική κυβέρνηση της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ για 150.000 αποφοίτους, 100.000 φοιτητές και 30.000 υποψηφίους εκπαιδευτικών σχολών. Δηλαδή, βέβαιη ανεργία ή υποαπασχόληση για τα επόμενα 10 με 15 χρόνια !

    Αλήθεια, όλοι εσείς οι γονείς που πληρώσατε για να δείτε τα παιδιά σας σε κάποια εργασία, εσείς δεν έχετε ψυχή να τα βλέπετε τώρα άνεργα και χωρίς μέλλον ; Ακόμα και οι γονείς των υποψηφίων μαθητών στις Πανελλαδικές, μαθητών που κατά το 1 / 3 μπαίνουν σε σχολές της Εκπαίδευσης, δεν αγωνιάτε με τα μέτρα του Υπουργείου Παιδείας που στο μέλλον θα κρατούν άνεργα τα παιδιά σας ; Ή μήπως για τα άλλα παιδιά που θα δώσουν Πανελλαδικές το μέλλον της Τρόικα και των εδώ κυβερνητικών συνεταίρων δεν τους ετοιμάζει μια θέση στο ταμείο ανεργίας του ΟΑΕΔ ή στη λίστα για μετανάστευση στο εξωτερικό ; Η επιστράτευση των καθηγητών «θάβει» τα όνειρα των απόφοιτων, φοιτητών και υποψηφίων σχολών που οδηγούν στην Εκπαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση