GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Δημαράς: Κινδυνεύει η Δημοκρατία

από το Γραφείο Τύπου Την μέγιστη υποχρέωση που έχουμε για υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών τόνισε από τα Γιάννενα, όπου βρίσκεται ο π...

από το Γραφείο Τύπου Την μέγιστη υποχρέωση που έχουμε για υπεράσπιση των δημοκρατικών θεσμών τόνισε από τα Γιάννενα, όπου βρίσκεται ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών και βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιάννης Δημαράς στο πλαίσιο... προσυνεδριακής περιοδείας στην Ήπειρο και την Αιτωλοακαρνανία.

Όπως ειδικότερα ανέφερε ο κ. Δημαράς κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που δόθηκε το πρωί στα Ιωάννινα «η πατρίδα βρίσκεται στη πιο δύσκολη ιστορική στιγμή των νεότερων χρόνων και εάν συνεχισθεί ο τρόπος με τον οποίο η εκτελεστική εξουσία δρα κινδυνεύει η δημοκρατία». Μάλιστα ανέφερε ότι σιγά σιγά, μέρα με την ημέρα όλο και αφαιρούνται δικαιώματα από τον ελληνικό λαό, τονίζοντας, παράλληλα, ότι «είναι καθήκον μας να βρεθούμε μπροστά σ’ αυτούς που επιβουλεύονται το συμφέρον της χώρας και την ελευθερία των Ελλήνων». Καταδίκασε για μια ακόμη φορά τη μνημονιακή πολιτική και όσους την υπερασπίζονται λέγοντας ότι μ’ αυτόν τον τρόπο επιδιώκεται η αιχμαλωσία του ελληνικού λαού για τα επόμενα 60-70 χρόνια» και τούτο διότι τα συμφέροντα είναι πολύ μεγάλα στην περιοχή της Μεσογείου, όπου η Ελλάδα έχει σημαίνουσα θέση.

Στάθηκε δε, στην αντίφαση που υπάρχει, η ψήφος του ελληνικού λαού να είναι αντιμνημονιακή, ενώ η πλειοψηφία στην ελληνική Bουλή να είναι μνημονιακή και επανέλαβε την θέση του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών να συνεχίσει στο δρόμο που έχει χαράξει με πρώτιστη επιδίωξη την υπεράσπιση των δικαιωμάτων της πατρίδας.

Αναφερόμενος στο μείζον θέμα των πανελλήνιων εξετάσεων ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών τάχθηκε υπέρ της απρόσκοπτης διεξαγωγής τους και κατά της επιστράτευσης των καθηγητών, επισημαίνοντας την σοβαρότητα με την οποία πρέπει άμεσα να αντιμετωπισθούν τα θέματα της Παιδείας.

Τέλος αναφερόμενος στη συνεργασία του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο κ. Γιάννης Δημαράς υπογράμμισε ότι η συνεργασία αυτή ήταν και εξακολουθεί να είναι έντιμη, διάφανη και διαυγής.

Στην προσυνεδριακή αυτή περιοδεία o κ. Δημαράς συνοδεύεται από τον Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης κ. Γαβριήλ Αβραμίδη και στελέχη του κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση