GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρώτος πονοκέφαλος για τον Μπέπε Γκρίλο- Αποχωρούν δέκα βουλευτές και γερουσιαστές του

Ετοιμοι να φύγουν από το Κίνημα και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα δηλώνουν στελέχη του Κινήματος των Πέντε Ασ...


Ετοιμοι να φύγουν από το Κίνημα και να δημιουργήσουν μια ξεχωριστή κοινοβουλευτική ομάδα δηλώνουν στελέχη του Κινήματος των Πέντε Αστέρων του Μπέμπε Γκρίλο, μετά τις απογοητευτικές επιδόσεις του στις δημοτικές εκλογές της 26ης και 27ης Μαΐου. Μάλιστα σύμφωνα με όσα γράφει η Corriere della Sera, κάποιοι φαίνεται πως «λοξοκοιτάζουν» προς το κεντροαριστερό Δημοκρατικό Κόμμα (Pd),.
Ο ίδιος μετά την παταγώδη αποτυχία των δημοτικών εκλογών, άφησε να ξεχειλίσει η οργή του για όσους δεν τον ψήφισαν και προτίμησαν τα δυο μεγάλα κόμματα (Λαός της Ελευθερίας του Μπερλουσκόνι και Δημοκρατικό Κόμμα) που οδηγούν όπως είπε την χώρα σε έναν δρόμο «χωρίς επιστροφή».
Στο πεντάστερο Κίνημα προσπαθούν να ανασυνταχθούν και αναζητούν τους λόγους της αποτυχίας, εξετάζοντας μεθόδους ενίσχυσης της δημοτικότητας όπως περισσότερες τηλεοπτικές εμφανίσεις, εντονότερη παρουσία και επαφή με τους πολίτες. Είμαστε καμιά δεκαριά, έτοιμοι να αποχωρήσουμε» λέει βουλευτής που μίλησε στην Corriere.
 Ο Γκρίλο πάντως μέσω του μπλογκ του διαμήνυσε πως όσοι σκέφτονται σύμπλευση και συνεργασία με το Pd, καλά θα κάνουν να αποχωρήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση