GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ακριβό το δάνειο για την Ισπανία

Στις αγορές βγήκε σήμερα η Ισπανία όπου αναγκάστηκε να πληρώσει «τσιμπημένο» επιτόκιο για να πουλήσει... ομόλογα συνολικής αξίας 4 δισ....

Στις αγορές βγήκε σήμερα η Ισπανία όπου αναγκάστηκε να πληρώσει «τσιμπημένο» επιτόκιο για να πουλήσει... ομόλογα συνολικής αξίας 4 δισ. ευρώ, εν μέσω της έντονης νευρικότητας που κυριαρχεί σήμερα στις διεθνείς αγορές.

Νωρίτερα, ο δείκτης του ιαπωνικού χρηματιστηρίου, Nikkei, διολίσθησε κατά 7,3% στον απόηχο των απογοητευτικών μακροοικονομικών από την Κίνα, αλλά και εν μέσω ανησυχιών για μείωση των παρεμβάσεων από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπως προκύπτει από τα πρακτικά της τελευταίας συνεδρίασης.

Αυτό παρασέρνει σήμερα και τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια. Βερολίνο και Παρίσι καταγράφουν απώλειες 2,7% και 2,5% αντίστοιχα, ενώ το 2% της αξίας του χάνει και ο δείκτης του Λονδίνου.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση