GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δημιουργία, ξανά: Ακτοπλοϊκά δρομολόγια με απλήρωτους εργαζομένους στο βωμό του λογιστικού πλεονάσματος!

Χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι στη ναυτιλία που από το περασμένο έτος άκουγαν κυβερνητικές υποσχέσεις για εξόφληση των δεδουλευμένων ...


Χιλιάδες είναι οι εργαζόμενοι στη ναυτιλία που από το περασμένο έτος άκουγαν κυβερνητικές υποσχέσεις για εξόφληση των δεδουλευμένων τους μόλις η Ελλάδα έπαιρνε... την επόμενη δανειακή δόση. Ήταν άλλωστε και μνημονιακή δέσμευση η εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους προς ιδιώτες, μέσω των προγραμματισμένων δόσεων για τα τέλη του ’12 και τις αρχές του ’13. Πέρασαν αρκετοί μήνες, η κυβέρνηση πήρε τη δόση, αλλά οι οφειλές του κράτους προς τη ναυτιλία έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Τουρισμός και νησιωτική πολιτική με απλήρωτους ναυτικούς και ναυτεργάτες δεν γίνεται. Όπως δεν υφίσταται πραγματικό λογιστικό πλεόνασμα με απλήρωτα χρέη!!!

Η «Δημιουργία, ξανά!» ζητά από την κυβέρνηση να παρουσιάσει άμεσα δεσμευτικό πλάνο εξόφλησης των οφειλών του κράτους προς ιδιώτες, πριν καταγραφεί νέος κύκλος χαμένων θέσεων εργασίας και ανυπολόγιστη οικονομική ζημιά στο εθνικό τουριστικό προϊόν, που λόγω της αποκλιμάκωσης των τιμών έχει ξεκινήσει με ευνοϊκούς οιωνούς.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις οφείλουν να πάψουν να παραπλανούν έλληνες πολίτες και ξένους εταίρους. Το επίπλαστο κλίμα αισιοδοξίας δυστυχώς δεν καλύπτει τις βιοποριστικές ανάγκες κανενός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση