GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σερβία: Κατά του "παγώματος" μισθών και συντάξεων η κυβέρνηση

Η σερβική κυβέρνηση τάσσεται κατά του "παγώματος" των μισθών και των συντάξεων υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάσιτς, ...


Η σερβική κυβέρνηση τάσσεται κατά του "παγώματος" των μισθών και των συντάξεων υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Ίβιτσα Ντάσιτς, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με αντιπροσωπεία του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), που επισκέπτεται το Βελιγράδι.

Ο κ. Ντάσιτς ενημέρωσε την αντιπροσωπεία του ΔΝΤ για τις προσπάθειες που καταβάλλει η κυβέρνηση με στόχο την ανάκαμψη της οικονομίας, τη διασφάλιση της μακροοικονομικής σταθερότητας, την αύξηση των εξαγωγών και τη μείωση του δημόσιου χρέους.

Η αντιπροσωπεία του ΔΝΤ ξεκίνησε, την περασμένη εβδομάδα, συνομιλίες με Σέρβους αξιωματούχους για την κατάσταση στον οικονομικό και χρηματοπιστωτικό τομέα.
capital.gr

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΤΤΟΤΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΛΑΘΗ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΠΟΤΕ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ , ΠΟΤΕ ΧΗΜΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΑ .ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ Κ..Ο ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΥΡΑΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση