GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πως θα καταλάβετε ότι δεν θέλει να κοιμηθείτε σπίτι του!

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να μάθετε τι στο καλό έχει στο κεφάλι του το αντικείμενο του πόθου σας; Μην κουράζεστε, είμασ...

Πόσες φορές δεν έχετε ευχηθεί να μπορούσατε να μάθετε τι στο καλό έχει στο κεφάλι του το αντικείμενο του πόθου σας; Μην κουράζεστε, είμαστε σίγουροι πολλές! Ωστόσο, όση προσπάθεια κι αν κάνουμε και όσα άρθρα κι αν διαβάσουμε πότε δεν θα μάθουμε τι σκέφτονται οι άντρες και ποτέ εκείνοι δεν θα μάθουν τι σκεφτόμαστε εμείς! Eίναι νόμος της φύσης και καλώς ή κακώς έτσι πρέπει να είναι τα πράγματα για να διατηρείται και το μυστήριο! Είναι όμως και κάποιες φορές, που πολύ απλά θα δίναμε και το χέρι μας, τουλάχιστον, προκειμένου να καταλάβουμε τι έχει στο μυαλό του το αγόρι που μας ενδιαφέρει! Όχι από περιέργεια, αυτή πλέον δεν υπάρχει, αλλά καθαρά και μόνο για να ξέρουμε κι εμείς τι θα κάνουμε από τούδε και στο εξής. Γιατί κακά τα ψέματα, ο άντρας έχει και ένα χούι... Δεν μιλάει! Αν λοιπόν εσείς, βρεθήκατε σπίτι του, κάνατε sex, περάσατε τέλεια και είπατε να την πέσετε λιγάκι για να μη φεύγετε μες στην μαύρη νύχτα, παρακάτω το queen.gr, Παρουσιάζει κάποιες πολύ βασικές ενδείξεις, οι οποίες θα σας κάνουν ολοφάνερο και σαφές ότι δεν θέλει στο ελάχιστο να μείνετε σπίτι του και μάλιστα είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να σας ξεφορτωθεί!
1. Αρχίζει τα σχέδια του επόμενου πρωινού: Εκεί λοιπόν που έχετε τελειώσει τη δουλίτσα σας και παίρνετε μία βαθιά ανάσα για να συνέλθετε εκείνος, δίχως λόγο κι αφορμή, και χωρίς να τον έχετε ρωτήσει γιατί δεν σας ενδιαφέρει κιόλας, αρχίζει να σας αναλύει το πρόγραμμα της επόμενης μέρας η οποία ως διά μαγείας ξεκινάει από τις... 5 τα ξημερώματα! Το δικαιολογούμε αν είναι κρεοπώλης, φούρναρης ή δουλεύει στην λαχαναγορά. Διαφορετικά αρχίστε να υποψιάζεστε ότι υπάρχει πολύ σημαντική πιθανότητα να μην θέλει να μείνετε σπίτι του για τους δικούς του προσωπικούς λόγους. Αν γυρίσετε και του πείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα να σηκωθείτε τόσο νωρίς ώστε να μπορέσετε να πάρετε και το μετρό, τότε του βάζετε το μαχαίρι βιαθιά στην πληγή και το στριφογυρνάτε. Εμείς προτείνουμε να σηκωθείτε να φύγετε με το κεφάλι ψηλά και την επόμενη φορά να σκεφτείτε πολύ σοβαρά αν θα ξαναπάτε σπίτι του!
2. Xώνεται στο μπάνιο: Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι: Ο άντρας όταν αδιαφορεί για μία γυναίκα δεν τον νοιάζει καθόλου ούτε αν αυτή θα νιώσει άσχημα ούτε αν θα γίνει ρεζίλι μπροστά της! Αν λοιπόν 10 περίπου λεπτάκια μετά τη... συνουσία, εκείνος γίνει Κεντέρης και τρέξει στο μπάνιο, κρατώντας είτε κοιλιά είτε στομάχι, αντιλαμβάνεστε τι εννοούμε γιατί δεν θέλουμε να μπούμε σε λεπτομέρειες, να ξέρετε ότι δεν τον πείραξε τίποτα απ' όσα καταβρόχθισε, γιατί στο μεταξύ οι άντρες είναι και χοντρόπετσοι, και το μόνο που θέλει είναι να σας κάνει να σιχαθείτε και να φύγετε. Αν εσείς είστε κυρία και καταλαβαίνετε ότι ακόμα και αυτά είναι ανθρώπινα, τότε θα βάλει τα μεγάλα μέσα σε εφαρμογή: Πολύ απλά, θα κάνει ότι κάνει, θορυβωδώς πάντα και στη συνέχεια δεν θα.... κάνει μπάνιο! Εμείς δεν θα μέναμε πάντως... Καλό θα ήταν να φεύγατε και εσείς!
3. 'Η σε πάω τώρα σπίτι ή ποτέ: Η συγκεκριμένη είναι τεράστια παγίδα γιατί πολύ απλά δεν έχετε τίποτα να απαντήσετε! Αν λοιπόν γυρίσει και σας πει, ή σε πετάω τώρα σπίτι ή κάνε ότι νομίζεις, εκτός του ότι πατάει ευαίσθητη χορδή, πάει να πει ότι για να περιμένετε να σας πάει εκείνος σπίτι, είστε και ολίγον βολεψάκιας και τσιγκούνα! Οπότε πρώτον καλά να πάθετε, διότι του δίνετε το δικαίωμα να γίνεται κάφρος και αγενής, χωρίς να έχετε κάτι να του προσάψετε, και δεύτερον, αν είστε κυρία και έχετε τα κότσια κάντε ηρωική έξοδο, πάρτε ένα ταξάκι με διπλή ταρίφα, και απλά την επόμενη εβδομάδα μην βγείτε ούτε για καφέ! Να ξέρετε ότι προκειμένου να σας ξεφορτωθεί, είναι ικανός να οδηγήσει χιλιόμετρα μέσα στην νύχτα! Αξίζει τον κόπο άλλωστε...
4. Φεύγει για να βρει τους φίλους του: Κάνετε ότι κάνετε και ξαφνικά σηκώνεται για να πάει να βρει την παρέα του! Εσείς δεν έχετε ντυθεί κατάλληλα, μην σας πούμε ότι φοράτε και τη φόρμα σας, αλλά και πάλι ούτε καν σας προτείνει να ακολουθήσετε! Αυτό που του χρειάζεται στην προκειμένη, γιατί είναι πολύ μεγάλη αγένεια, είναι να τον αφήσετε να πάει κι εσείς να αράξετε σπίτι του! Ωστόσο, επειδή είπαμε είστε και κυρίες, σηκωθείτε, ντυθείτε και αποχωρείστε. Την επόμενη φορά που θα επικοινωνήσει μαζί σας, καλά θα κάνετε να μην του απαντήσετε ή αν είστε φλογερός χαρακτήρας μπορείτε και να τον βρίσετε! Το συγκεκριμένο είναι το άκρον άωτον της καφρίλας και απλά δεν συγχωρείται!
5. Έχει περίεργο... συγκάτοικο: Από τον αδερφό του που έχει ψυχολογικά προβλήματα και γύρω στις 4 το πρωί αρχίζει να κλαίει δυνατά, μέχρι τον κολλητό του ο οποίος είναι αλκοολικός, έχει πάντα σουγιά μαζί του και νευριάζει όταν βλέπει ξένους μέσα στο σπίτι! Όσο κι να θέλετε να γελάσετε με αυτά και όσο κι αν σας φαίνονται εντελώς ψέματα, είστε υποχρεωμένη να φύγετε γιατί εκτός του ότι βρίσκεστε μπροστά σε έναν... ατάλαντο ψεύτη, πρέπει να καταλάβετε ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να σας ξεφορτωθεί, οπότε αν μη τι άλλο οφείλετε να σεβαστείτε την επιθυμία του αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση