GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόλος: Δύο συλλήψεις για διάρρηξη οικίας και κλοπή μοτοποδηλάτου

Συνελήφθησαν, σήμερα Δευτέρα 20/05 τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθ...

Συνελήφθησαν, σήμερα Δευτέρα 20/05 τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, δύο Έλληνες, ηλικίας... 29 και 41 ετών, για διάρρηξη οικίας.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες χθες Κυριακή 19/05 το βράδυ, διέρρηξαν οικία 61χρονης Ελληνίδας, παραβιάζοντας εξωτερικό παράθυρο. Στη συνέχεια, ο ένας από αυτούς (29χρονος) εισήλθε στο εσωτερικό της και αφαίρεσε μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή και χρυσαφικά, ενώ κατά την αποχώρησή τους, έγιναν αντιληπτοί από την παθούσα.

Οι αστυνομικοί διενήργησαν άμεσα αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους δύο δράστες λίγες ώρες αργότερα και να τους συλλάβουν.

Στην κατοχή του 29χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν η αφαιρεθείσα φωτογραφική μηχανή, καθώς και ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο, ιδιοκτησίας 40χρονης Ελληνίδας, συγγενικού προσώπου της 61χρονης, το οποίο είχε κλαπεί προ δεκαπενθημέρου.

Τα κατασχεθέντα κλοπιμαία επεστράφησαν στους νόμιμους δικαιούχους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας. e-volos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση