GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Βολές» ΣΥΡΙΖΑ κατά Στουρνάρα

"Επικοινωνιακές" χαρακτηρίζει τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που ε...

"Επικοινωνιακές" χαρακτηρίζει τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του κόμματος.



"Οι επικοινωνιακές συνεντεύξεις αισιοδοξίας δεν μπορούν να σκεπάσουν την οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα που βιώνει ο ελληνικός λαός τα χρόνια του μνημονίου, δεν μπορούν να κάνουν το μαύρο άσπρο" σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση. Και προσθέτει: "Το γνωρίζουν καλά οι πάνω από ένα εκατομμύριο μισθωτοί που θα δουν τους μισθούς τους να μειώνονται για άλλη μια φορά λόγω της λήξης της μετενέργειας τις επόμενες μέρες. Το βιώνουν οι άνεργοι που αυξάνονται καθημερινά, οι μικροεπιχειρηματίες που δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης, οι αγρότες που δουλεύουν χωρίς να μπορούν να εξασφαλίσουν το κόστος της παραγωγής τους".

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, "το συμπέρασμα είναι ένα, η προοπτική της ανάκαμψης δεν χωράει εντός του μνημονιακού πλαισίου".

"Ελπίζουν πως το φρόνημα του λαού έχει καμφθεί, πως η απαισιοδοξία και ο φόβος θα τον περιθωριοποιήσουν. Πλανώνται πλάνην οικτρά. Η ελπίδα θα νικήσει το φόβο, η ανατροπή τους αποτελεί προϋπόθεση επιβίωσης της κοινωνίας" καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση